Genel Başkan Altay’dan 3 Mayıs Milliyetçiler Günü Mesajı

Genel Başkan Altay’dan 3 Mayıs Milliyetçiler Günü Mesajı
“Yüce Milletimizin Yegane Güvencesi Türk Milliyetçileridir”

Milliyetçi Çalışanlar Derneği Genel Başkanı Ceyhun Altay, 3 Mayıs Milliyetçiler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Yüce Milletimizin yegane güvencesi Türk Milliyetçileridir diyen Genel Başkan Altay mesajında şu ifadelere ver verdi;

“Aziz Türk Milleti, Mücadele biçimi ve ortaya çıkardığı anlam açısından Türk milliyetçiliğinin tefekkür tarihinde müstesna bir yeri bulunan 3 Mayıs Milliyetçiler Gününde; tüm dava arkadaşlarımın bu mana ve şuur dolu kutlu gününü kutlarım. 

Herkesçe bilinen bir gerçektir ki Türk milliyetçileri, yaşadıkları her devirde, mücadele ettikleri her zeminde, her türlü baskıya rağmen zulme ve haksızlığa boyun eğmemişler, yozlaşma ve yabancılaşmaya ise asla teslim olmamışlardır. Dağılmanın ve parçalanmanın karşısında emniyet, gerilemenin ve küçülmenin önünde ise bariyer olmuşlardır. 

Bu açıdan her türlü saygı ve takdire şayan olduklarını mücadele disiplinleriyle, ahlaki tutarlıklarıyla, istikrarlı ve iddialı hayatlarıyla da göstermişlerdir. Biliyor ve inanıyoruz ki devletimizi kuran yüksek bir fikrin ve bağlanışın adı olan Türk milliyetçiliği, aynı zamanda geleceğimizi tayin eden irfanın karar ve kader mihveridir ve yine biliyoruz ki bundan tam 77 yıl önce bozuk, saplantılı, çarpık, milli ve manevi nitelikten yoksun yönetim anlayışı, Türk milliyetçiliğinin aziz mensuplarına her türlü eziyeti reva görmüş, boyunduruk altına almak için her yolu denemişlerdir. Ancak inanmışlığın, adanmışlığın ve kararlılığın mihenk taşı olan ve Türk ülküsünün binlerce yıllık kutlu mirasını layıkıyla benimsemiş bir avuç dava adamı haklı iddiasından asla vazgeçmemiştir. 

Yüce milletimizin yegane güvencesi olan Türk Milliyetçiliği, geleceğin rehberi, günümüzün eskimeyen vizyonu, ekonomik büyümenin metodu, demokrasi ve özgürlüğün teşvikçisidir. Bağımsız bir yaşam için yabancı dayatmaları boşa çıkarmanın onurlu yolu, Türk kimliğine sahip çıkarak kendi geleceğimize egemen olma düşüncesinin bir ifadesi, birlikte yaşama ve kardeşlik projesinin nihai temeli ve yoludur. 

Bu duygu ve düşüncelerle 3 Mayıs Milliyetçiler Gününü kutluyor; hiç bir saldırının yıldıramadığı ve tarihe altın harflerle yazılmaya namzet şanlı bir mücadele ortaya koyan milliyetçi kahramanları şükran, minnet ve özlemle anıyor, başta merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey olmak üzere, tüm ülkü şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet diliyorum.”

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir