Garanti, Akbank, Finansbank, ING, Emeklilere 2024 Promosyon Ödemeleri Belli Oldu!

Garanti, Akbank, Finansbank, ING, Emeklilere 2024 Promosyon Ödemeleri Belli Oldu!
Emeklilere tek seferlik ve geri ödemesiz olarak sunulan bu promosyonlar, aralarında Garanti, Akbank, ING, Finansbank gibi büyük bankaların da bulunduğu pek çok finans kuruluşu tarafından veriliyor.

2024 banka emekli promosyon ödemeleri belli oldu. Emekliler arama motorları üzerinde en yüksek promosyon veren banka araştırması yapmaya devam ederken arama motorları üzerinde ''2024 banka promosyon ödemeleri'' araştırması yapılmaya başlandı. Emekli vatandaşlara tek seferlik geri ödemesiz olarak verilen promosyon ücretleriyle ilgili detaylar pek çok kişi tarafından merak edildi. Peki emekliye en yüksek promosyon veren banka hangisi? Kamu bankaları, Yapı Kredi, Akbank, ING, Garanti, İş Bankası, QNB, Türkiye Finans, Albaraka promosyon ödemeleri...

Türkiye'de milyonlarca emeklinin gündeminde yer alan konulardan birisi de banka promosyon ödemeleri olurken vatandaşlar arama motorları üzerinde '' 2024 banka promosyon tutarları'' araştırması yapmaya devam ediyor.

3 yıl banka müşterisi olma sözü karşılığında emeklilere geri ödemesiz promosyon ödemesi yapılıyor. Peki en yüksek promosyonu hangi banka veriyor? İşte 2024 banka promosyon oranları...

Bankalardan emeklilere promosyon ödemeleri verilirken emekliler bankaların güncel promosyon ödemelerini araştırmaya başladı. Gelen son açıklama doğrultusunda bankaların emeklilere rekor seviyede promosyon ödemesi yaptığı açıklandı. elen son dakika açıklamasında 10 bin lira alan emeklilere 15 bin liraya varan promosyon ödemesi yapılacağına yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir