Fahri Özdemir'den sitem dolu açıklama

Fahri Özdemir'den sitem dolu açıklama
Türk Diyanet Vakıf-Sen Alanya sorumlusu Fahri Özdemir son dönemde diyanet ile ilgili eleştirilere istinaden bir açıklama yayınladı.

Fahri Özdemir sitem dolu mesajında şu ifadeleri kullandı:

"ÖVMÜYORSANIZ BARİ SÖVMEYİN...

DİN GÖREVLİLERİNİN RİCASIDIR...

Şu zorlu süreçte her kamu görevlisi gibi üzerine düşen görevi layıkıyla yapan din görevlilerine, meslektaşlarımıza haketmedikleri, haksız ve mesnetsiz haddi aşarak nezaket kuralları aşındırılarak  sosyal medyada yapılan hakaretleri asla kabul etmiyoruz, sahiplerine misliyle iade ediyoruz.

Lüften bu toplumun bir parçası ve her meslek gurubu gibi vazgeçilmezi olan din görevlilerini yerli yersiz , haksız bir şekilde eleştirmeyin, onlara sosyal medyada ağza alınmayacak, onları üzecek cümleler sarf etmeyin. Unutmayalım ki hor ve hakir gördüğünüz, pervasızca eleştirdiğiniz, yatıyor dediğiniz imam-müezzin yarın bir gün normal zamanda hastanıza geçmiş olsun  ziyaretine, düğünü olana kolay gelsine, cenazesi olana taziye'ye , Kur'an okumaya geldiğinde mahçup olur, utanırsınız. Lütfen bakacağımız yüzlere söz , tavır ve davranışlarımızla tükürmeyelim. İyilik ve güzellikleri yok etmeyelim. Herkeze ve her kesime olduğu gibi  Din görevlilerine de saygılı olalım. Zira onlar önüne gelenin dilediği ve istediği gibi laf ve söz söyleyeceği, hakaret edeceği ensesinde boza pişirmeye çalışacağı sahipsizler topluluğu değildir. İşte  o onurlu din görevlisi meslektaşlarımızın sahibi Türk Diyanet Vakıf-Sen sendikasıdır. Hiç kimse onları sahipsiz filan sanmasın. Sahibi ve teminatı sendika olarak her zaman ve her şartta biziz.

Unutmayalım ki ülkemizde doktora, sağlık çalışanına, polise, öğretmene ne kadar ihtiyacımız varsa Yüce Dinimiz İslam'ın doğru, bidat  ve hurafelerden uzak bir şekilde öğrenilmesi, öğretilmesi ve tatbik edilmesi için Diyanet'e ve din görevlisine de bir o kadar ihtiyaç vardır ve ZARURİDİR..

Aslında milletimize şifa dağıtan , bu uğurda gece gündüz fedakarca çalışan çok kıymetli sağlık çalışanlarımız, güvenlik ve asayişte görev yapan emniyet mensuplarımız ve tüm kamu çalışanları kadar bizde övgüyü ve alkışı hakettik  ama, Sözümüz sadece sayısı azınsanmayacak kadar olan diyanet ve din görevlilerine sıkılmadan söven ve hakaret edenlere,
Lütfen övmüyorsanız bari SÖVMEYİN. Lütfen haksız, mesnetsiz bir şekilde üstümüze gelmeyin olur mu?
Bize reva görülenleri, görülmek istenenleri asla haketmedik."

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir