Emeklilere Müjde: Şubat Sonuna Kadar 1 Maaş Ek İkramiye!

Emeklilere Müjde: Şubat Sonuna Kadar 1 Maaş Ek İkramiye!
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasıyla, 4A, 4B, 4C emekli sigortalılarına Şubat ayı sonuna kadar en az 10.000 TL ek ikramiye ödenecek.

Emeklilere sevindirici haber geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasıyla, 4A, 4B, 4C kapsamındaki emeklilere en geç Şubat ayı sonuna kadar 1 maaş ek ikramiye ödemesi yapılacak.

Bu ödeme, en az 10.000 TL olacak ve maaş aralığına göre değişiklik gösterecek. Emekliler, bu ek ödeme sayesinde rahat bir nefes alacaklar.

Türkiye genelindeki 17 milyon emekli vatandaş, ek zam ve ikramiye haberlerini yakından takip ediyor. 2024 yılının başında yapılan maaş artışlarından memnun kalmayan ve ek ödemeler bekleyen emekliler için bu müjde oldukça sevindirici oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasıyla birlikte, emeklilere yönelik ek ödemelerin yanı sıra acil nakit ihtiyacı olanlara faizsiz nakit avans ve düşük faizli acil ihtiyaç kredisi desteği de sağlanacak.

Emekliye En Az 10.000 TL İkramiye Ay Sonuna Kadar Yatırılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla, en az 10.000 TL’lik ek ikramiye ödemesi emeklilere Şubat ayı bitmeden yapılacak. Bu ödeme, bankalar tarafından emeklilere aktarılacak.

2018 yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla Sosyal Güvenlik Kurumu ve bankalar arasında yapılan anlaşma ile emeklilere yönelik promosyonlar sağlanmaya başlanmıştı. Bu promosyonlar, zamanla artarak devam etti ve 2024 yılı itibarıyla bankalar emeklilere 10.000 TL ile 15.000 TL arasında promosyon ödemesi yapmaktadır.

Emeklilere Faizsiz Nakit Avans ve Düşük Faizli Kredi Desteği

Bankalar, emeklilere yönelik faizsiz nakit avans imkanı da sunmaktadır. Ayrıca düşük faizli kredi kampanyaları ile emeklilere 50.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli kredi desteği sağlanmaktadır. Bu fırsatlardan yararlanmak isteyen emekliler, maaşlarını taşıdıktan sonra hızlı bir şekilde kredi başvurusu yapabilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.