Durmuş Özgen, ALTSO seçimlerini yorumladı

Durmuş Özgen, ALTSO seçimlerini yorumladı
İşadamı Durmuş Özgen ALTSO seçimlerini değerlendirdi..

İşadamı Durmuş Özgen ALTSO seçimlerini değerlendirdi. Özgen'in, kameralar karşısında yaptığı konuşmada şu diyolaglar gerçekleşti;

Muhabir: "Durmuş bey, Alanya Ticaret Odasına adaylığınızı koymadınız, ortalık karıştı?"

Durmuş Özgen: "Yok ortalık karışmadı, üç tane aslan çıktı centilmence yarıştılar sonuna kadar haklarında aradılar ama şimdi oyun bitti. Eray başkana hayırlı uğurlu olsun."

Muhabir: "Peki şahsi fikriniz nedir?"

Durmuş Özgen: "Seçim sonrası yaşanan olaylarla alakalı herkesin kendi takdiridir tabi ama genelde şöyle oluyor: bir şey ısrar ettiğin zaman daha da düşürüyor insanı. Bu İstanbul seçimlerinde yaşandı, kıl payı alınan bir seçimde fark atarak Ekrem Beye daha kazandırıldı. Bu aşamadan sonra Eray başkanın önü tutulmaz. Eray Başkan şu an Alanya'da bir numara oldu. İnanıyorum yolu çok açık, iyi hizmetler de getireceğini düşünüyorum. Çünkü vizyon olarak dopdolu bir arkadaşımız. Dil biliyor, yol biliyor. Fikirlere de saygılı bir arkadaşımız. Bence güzel şeyler yapacak."

Muhabir: "O zaman Alanya'ya hayırlı olsun diyeceğiz."

Durmuş Özgen: "Tabii ki zaten seçmenin takdiri bu. Ama şöyle bir okudum ben, okuduğumuz zaman şu çıkıyor, halkı çalışmasının içine dahil eden insanlar kazanıyor. Çünkü Eray başkan baktığınız zaman çok gündeme getirildi. Çok çirkin. Doğulu bir arkadaşımız ama, Alanya'ya buralı insandan çok daha fazla hizmetleri olan bir kardeşimiz, bir Türkiye harmanlaması yaptı ve bunun da karşılığını aldı Eray bey. Şimdi Alanya'nın kaçırdığı nokta şu.. Aynı Alanya, İstanbul gibi.. Şimdi İstanbul'da önceden İstanbullular vardı. Azınlığa düştüler ya aslında, şu anda Alanya Alanyalar yok öyle bir şey. Ben tamamıyla mikro milliyetçiliği, makro milliyetçiliği hepsine karşıyım. Ben Atatürk Milliyetçisiyim. Ben Gazipaşalıyım ben ama 30 seneyi burada bitirdik. 30  yıldır burada hizmet üretiyoruz. 30 yıldır istihdam yaratıyoruz burada. Yani diyemezsiniz ki Alanyalı değilim ya da, Eray Bey ben bildim bileli burada çocukluk arkadaşları Alanya'da, okul arkadaşlar hepsi Alanya'da. Alanya artık bu düşünceden kurtulsun. Artık Alanya Alanyalıların değil, Alanya hepimizin, Alanya artık dünyanın sahip olduğu bir yer. Alanya dolayısıyla bu tip şeyleri konuşmamak gerekir diye düşünüyorum. Teşekkürler rica ederim."

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir