Doğal gaz müjdesine Alanya'dan tebrik yağmuru

Doğal gaz müjdesine Alanya'dan tebrik yağmuru
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 320 milyar metreküplük bir doğal gaz rezervi keşfedildiğine dair verdiği müjdenin ardından, tebrik mesajları art arda geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Ofisi'nde 'Millete Sesleniş' konuşması gerçekleştirdi. Günlerdir merakla beklenen konuşma vatandaşlar tarafından da büyük bir heyecan ve merakla takip edildi. Kimi telefonundan, kimi televizyondan izledi. Saat 15.00'te konuşmasını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fatih sondaj gemisi tarafından doğal gaz rezervi bulunduğunu açıkladı. Erdoğan, Karadeniz Sakarya Havzası’nda Fatih Sondaj Gemisi’nin 320 milyar metreküplük bir doğal gaz rezervi keşfettiğini söylemesinin ardından, Alanya'dan da birçok tebrik mesajı yayınlandı.

'TAM BAĞIMSIZLIK YOLUNDA DEV ADIM'
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği müjde ile tam bağımsızlık yolunda dev bir adım daha atıyoruz. Enerjide de oyun kurucu oluyoruz! Hedef 2023!Sakarya gaz sahamız milletimize hayırlı olsun" dedi.

'DIŞA BAĞIMLILIĞIMIZI BİTİRECEK'
Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, "Fatih Sondaj Gemimizin Karadeniz’de keşfettiği ve ülkemizin doğalgazda dışa bağımlılığını bitirecek doğalgaz rezervleri hayırlı olsun. Milletimize de Müjdeler Olsun" dedi. 

'VATANIMIZ İÇİN HAYIRLI OLSUN'

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin de, "Fatih Sondaj gemimiz Karadeniz’de 320 Milyar metreküp doğalgaz rezervi keşfetti. Bu büyük müjdeyi bizimle paylaşan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim. Vatanımız için hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir