Demirtaş Hayvan Bakımevi'nde renkli etkinlik

Demirtaş Hayvan Bakımevi'nde renkli etkinlik
Türkiye’nin en modern ve en geniş hayvan rehabilite tesisi konumunda bulunan Alanya Belediyesi Demirtaş Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde hayvan hakları gönüllüleri ile Beslenme Günü adı altında etkinlik düzenlendi.

Türkiye’nin en modern ve en geniş kapsamlı hayvan bakım ve rehabilite tesisi olma özelliği ile öne çıkan Alanya Belediyesi Demirtaş Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde hafta sonunda renkli bir etkinlik düzenlendi. Alanya’da yaşayan hayvan hakları savunucusu gönüllüler ile birlikte merkezde “Beslenme Günü” adında bir etkinlik düzenlendi. Etkinlik ile barınakta bulunan hayvanlara hem sevgi hem de besin takviyesi yapılmış oldu.

MÜDÜR KANLI: “ETKİNLİKLERİMİZİN ÇEŞİDİ VE SAYISI ARTACAK”
Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Saim Kanlı, etkinliğin oldukça renkli bir şekilde gerçekleştiğini belirterek, “Mutluluk veren, güzel bir çalışmaya imza attık. İlerleyen günlerde daha verimli çalışmalar da düzenlemeye gayret edeceğiz. Rehabilitasyon dönemindeki hayvanlarımızın yaşamlarında fayda sağlayacağına inandığımız bu tür aktivitelere hız vererek birlikte mutlu yaşamanın güzelliklerini ortaya koymak istiyoruz. Emek veren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.