Çivril'de kaçak avcı ihbarı! Kaçak avcılara ceza kesildi

Çivril'de kaçak avcı ihbarı! Kaçak avcılara ceza kesildi
Denizli'nin Çivril ilçesinde yapılan denetimlerde ava çıkan şahıslara cezai işlem uygulandı. Doğa Koruma ve Milli Parklar Denizli Şube Müdürlüğü ekipleri, Gürpınar Mahallesi'nde yapılan denetimlerde avcılar avlandıkları sırada yakalandı.

Denizli'nin Çivril ilçesinde, kaçak avcılığa karşı yapılan denetimlerde kuş avına çıktığı belirlenen şahıslar yakalandı. Gürpınar Mahallesi'nde yapılan denetimlerde avcılar avladıkları kuşlar ve silahlarıyla yakalandı. Çivril Şefliği Koruma ve Kontrol ekibi ve fahri av müfettişi tarafından kaçak avcılara cezai işlem uygulandı.

Çivril ilçesinde Doğa Koruma ve Milli Parklar Denizli Şube Müdürlüğü ekipleri, kuş avına çıkan şahısların olduğuna yönelik ihbar aldı. Alınan ihbar üzerine ekipler, Gürpınar Mahallesi bölgesinde kontrol ve denetime çıktı. Yapılan sıkı çalışmanın ardından avcılar, avladıkları kuşlar ile av sırasında kullandıklar silahlarla yakayı ele verdi. Kaçak avcılara Çivril Şefliği Koruma ve Kontrol ekibimiz ve fahri av müfettişi tarafından cezai işlem uygulandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.