Cikcilli ve Mahmutlar’a pazar müjdesi!

Cikcilli ve Mahmutlar’a pazar müjdesi!
Cumartesi günleri kurulan Cikcilli ve Mahmutlar pazarlarının günleri değiştirildi. Cikcilli’de pazartesi, Mahmutlar’da cuma günü pazar kurulacak.

Hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağından en çok etkilenen kesimlerden birisi de pazarcılar olmuştu. Cumartesi ve pazar günü kurulan sebze meyve pazarları yasak nedeniyle iptal edilmişti. Alanya Belediyesi ve Alanya Pazarcılar Odası’nın ortaklaşa yaptığı çalışmalar sonucu cumartesi günü pazar kurulan iki mahalle de yeni düzenleme yapıldı.

HASAN YİĞİT BİLGİ VERDİ
Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit, konuyla ilgili yedigunhaber.com’a açıklama yaparak, “Cikcilli Mahallemizdeki pazar, pazartesi günü, Mahmutlar’daki pazar ise cuma günü açılacak. Bu sayede hem mahallelerdeki vatandaşlarımız pazar alışverişini yapacaklar, hem de pazarcı esnafımız mağdur olmayacak. Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’e destekleri için teşekkür ediyoruz.” dedi.

MUHTAR ŞANLI TEŞEKKÜR ETTİ
Cikcilli Mahallesi Muhtar Selim Şanlı’da sosyal medya üzerinden mahallelerinde kurulacak olan pazarın pazartesiye alındığını belirterek, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve emeği geçenlere mahalle halkı adına teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir