Büyükşehire bağlı ekipler tarafından dezenfekte çalışmasının yanı sıra mezarlıklar da temizleniyor

Büyükşehire bağlı ekipler tarafından dezenfekte çalışmasının yanı sıra mezarlıklar da temizleniyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya Hizmet Birimi’ne bağlı Çevre Sağlığı ve Kontrol Birimi personeli Yeni Tip Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle, çalışmalarını sürdürüyor.

DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINDA 3. TUR
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla, kamu kurum ve kuruluşları, muhtarlıklar, siyasi partiler, okullar, hastaneler, medya kuruluşları, duraklar, toplu taşıma araçları ve daha birçok sosyal alan Covid-19 salgını tedbirleri nedeniyle Alanya’da da dezenfekte edilmeye devam ediyor.

Dezenfekte işlemlerinin başlamasının ardından, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya Hizmet Birimi, Çevre Sağlığı ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, çalışma başlatılan kurumların dezenfekte çalışmasının 3’ncü turunu gerçekleştirdi. Rutin olarak yapilan bu çalışmalar kapsamında ekipler Alanya Adliyesi ve Muhtarlık ofislerini dezenfektasyon işlemi ile Yeni Tip Koronavirüs’üne karşı tedbirli hale getirdi. Düzenli olarak gerçekleştirilen dezenfekte işlemi, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tarafından verilen talimat dogrultusunda sürdürülmeye devam edecek.

MEZARLIKLARA DA EL ATILDI
Yeni Tip Koronavirüs ile mücadele eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya Hizmet Birimi’ne bağlı ekipler bir yandan da mezarlıklar da düzenleme, bakım ve temizlik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında  belirlenen bolgelerdeki mezarlıklar, çalışan personelin Covid-19’a karşı koruma tedbirleri alınmasına dikkat edilerek belli aralıklarla çalışmalara devam ediliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir