Büyükşehir ihtiyaç sahiplerinin yanında

Büyükşehir ihtiyaç sahiplerinin yanında
Antalya Büyükşehir Belediyesi, merkez ve ilçelerde ihtiyaç sahiplerine gıda ve yardımda bulunmaya devam ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı merkez ve ilçelerde ihtiyaç sahiplerine şefkat elini uzatmaya devam ediyor. Cam Piramit Bağış Kabul Merkezi’nde özenle hazırlanan ayni (gıda) yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesaplarından ve 444 94 20 numaralı telefon üzerinden talepte bulunan vatandaşlara incelemesi yapıldıktan sonra bekletmeden yardım yapılıyor.

SAĞLIKLI GÜNLERE KAVUŞMAK DİLEĞİYLE
Cam Piramit Kongre Merkezi’ndeki Bağış Kabul Merkezi’nden her sabah mahallelere dağıtım için çıkan ekipler, gıda paket ve poşetlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Büyükşehir Belediyesi’nin zor günlerinde kendilerine verdiği destek için teşekkür eden ihtiyaç sahibi vatandaşlar, bir an önce sağlıklı günlerin gelmesini diledi.

ALANYA’DA DA DEVAM EDİYOR
Alanya’da ise koronavirüs tedbirleri sonrası gıda talebinde bulunan 168 aileye gıda yardımı yapıldı. Diğer yandan ihtiyaç sahiplerine günlük üç öğün sıcak yemek dağıtımı da devam ediyor. Alanya Aşevi ekipleri, günde 353 kişiye sıcak yemek verirken, gıda paketlerini de vatandaşlara evlerinde teslim ediyor. Hizmetten son derece memnun olan vatandaşlar Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek 'e teşekkür etti.