"Bu aileden bir gider, bin gelir"

"Bu aileden bir gider, bin gelir"
Alanya’ya gelen CHP İl Başkanı Nusret Bayar’a İbradı’daki istifanın ardından partide yeni istifalar olup olmayacağı soruldu. Bayar, “CHP koskocaman bir ailedir. Bu aileden bir gider, bin gelir” diye cevap verdi.

Partisinin ilçe teşkilatını ve esnafı ziyaret eden CHP İl Başkanı Nusret Bayar, sonra CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, il ve ilçe yöneticileri ile birlikte Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Müdürlük çıkışında Bayar, basının sorularını cevapladı.  
“AYRILMASI BİR HAK”

Muharrem İnce'nin kuracağı partiye katılacağını belirterek CHP'den istifa eden İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru’nun ardından yeni istifaların olup olmayacağı sorulan Bayar ise, “Küçükkuru’nun ayrılması bir hak. Bir şey söylemek mümkün değil. CHP koskocaman bir ailedir. Bu aileden bir gider, bin gelir” diye konuştu.
“BÖCEK’İN ALANYA’YA SELAMI VAR”
Böcek’in sağlık durumu da sorulan Bayar, “Çok iyi. Uzun bir görüşme yaptık. Alanya’ya da gideceğimi söyledim. Alanya halkına selamlarını ilettiler. Buradan da Böcek’in Alanya halkına selamlarını iletmek istiyorum” ifadelerini kullandı.