Birkan Ceylan'dan 19 Mayıs mesajı

Birkan Ceylan'dan 19 Mayıs mesajı
Chp Alanya Gençlik Kolları Başkanı Birkan Ceylan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı.

"Kurtuluş Savaşımızın ve Cumhuriyetimizin kuruluşunun, bağımsızlık, özgürlük ve onur mücadelesinin ilk adımı, emperyalist işgale ve paylaşıma karşı uyanışın adı olan 19 Mayıs 1919’un, 102. yılını kutlamanın onur ve kıvancını yaşıyoruz."

"Emperyalist saldırılara, milletimizi prangalara boğmak isteyenlere karşı Samsun’dan tam 102 yıl önce doğan güneş ülkemizi aydınlatmaya devam etmektedir. Ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, milletimizin özverisi ve bağımsızlığa olan inancıyla yürütülen Kurtuluş Savaşı’mız, bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasını sağlamıştır. Büyük sıkıntılar ve yokluklar içerisinde, çok büyük bedeller ödenerek fedakârlıklarla kurulan Türkiye Cumhuriyeti onu ilelebet yaşatacak olan gençlerimize emanet edilmiştir.
Türk gençliği, kararlı bir şekilde Atatürk’e, devrim ve ilkelerine, Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’ne, onun değerlerine ve kazanımlarına, Cumhuriyet’in temel değerlerine, laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkarak, çağdaş Türkiye’nin meşalesini ilelebet taşımaya devam edecektir.
Bu duygu ve düşüncelerle; gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor, başta büyük önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını rahmet, saygı ve şükranla anıyoruz."