Bayram için müjde geldi! Antalya halkı için o işlem ücretsiz olacak!

Bayram için müjde geldi! Antalya halkı için o işlem ücretsiz olacak!
Antalya’nın Konyaaltı Belediyesi bölge halkı için bayram öncesi müjdeyi verdi. Konyaaltı içerisinde ikamet eden tüm vatandaşların kurbanlarının kesim ücreti alınmadan kesileceğini duyurdu. Ücretsiz kesim işlemleri nerede yapılacak? Büyükbaş hayvanlar içinde ücretsiz kesim yapılacak mı?

Konyaaltı Belediyesi tarafından başlatılan ücretsiz kesim işlemi Kurban Bayramı’nda kurban kesecek her vatandaş için müjdeli bir haber oldu. Kurbanını nerede kestireceğini bilemeyen vatandaşa Belediye hem temiz bir yer hem de ücretsiz kesim fırsatı sunuyor.

Ancak ücretsiz kesim için vatandaşların Konyaaltı ilçesi içerisinde ikamet ediyor olması şartı aranıyor. Bununla beraber vatandaşların kurban kesimine gitmeden önce www.konyaalti.bel.tr/kurban-kayit adresi üzerinden rendevu oluşturmaları isteniyor.

Ücretsiz kesim işlemleri nerede yapılacak?

Konyaaltı Belediyesi Kurban Bayramı’nda ücretsiz gerçekleştireceği kurban kesim işlemleri için çalışmalara başladı. Vatandaşlara şimdiden nerelerde ücretsiz kesim yapılacağını duyurdu. İşte Konyaaltı halkı için ücretsiz kurban kesimi yapılacak yerler;

Küçükbaş kurban kesmek isteyenler vatandaşlar Liman ve Siteler mahallelerinde bulunan kapalı pazaryerlerinde

Büyükbaş kurban kesmek isteyenler ise Altınkum Mahallesi Kapalı Pazaryerinde