Başkan Yücel'den Kandil mesajı

Başkan Yücel'den Kandil mesajı
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 3 Şubat Perşembe gecesi idrak edeceğimiz Regaip Kandili öncesi bir mesaj yayınladı. Başkan Yücel, “Tüm İslam aleminin ve değerli Alanya halkının mübarek Regaip Kandili’ni kutluyorum” dedi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel tüm İslam aleminin Regaip Kandili’ni kutladı. Başkan Yücel, Regaip Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Üç ayların başlangıcı olarak kabul edilen Regaip Kandili, İslam aleminin en önemli ve faziletli günlerindendir. Duaların kabul olduğu bu anlamlı gece; sevgi, saygı ve merhamet gibi duyguların daha yoğun hissedilmesine vesile olmaktadır. Birlik ve beraberliğimizi böyle anlamlı günlerde güçlendirmeli ve sevgiyi, saygıyı hayatımızın ilk sırasına koymalıyız. Bereket, feyz ve rahmet kapılarının açık olduğu Regaip Kandili herkes için eşsiz bir fırsattır. Bize af kapılarını açan bu mübarek gecede, kırgınlıklarımızı bertaraf etmeli, dayanışma ve kardeşlik duygularımızı güçlendirmeliyiz. Rahmet ve mağfiret ayları olan üç aylar ve Regaip Kandili vesilesi ile; milletimizi ve tüm İslam alemini salgın hastalıklar, savaşlar ve afetler gibi kötülüklerden korumasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Bu düşünce ve dileklerimle inananların mübarek Regaip Kandili’ni kutlar, barış ve huzura vesile olmasını, birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı temenni ederim.”