Başkan Yücel'den AGC'ye ziyaret

Başkan Yücel'den AGC'ye ziyaret
Gazetecilerle bir araya gelen Başkan Yücel, "Alanya çok güzel bir yer ama sizlerle daha güzel. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlikte olacağız" diye konuştu.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel,  Alanya Gazeteciler Cemiyeti'ni (AGC) ziyaret etti. Cemiyet binası önünde AGC Başkanı Gaye Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başkan Yücel, sonra AGC Center'a geçti. Gazetecilerin '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayan Başkan Yücel, "Sizler güzel işler yapıyorsunuz. Herkesin olduğu gibi sizlerin de çok büyük önemi var. Şehre değer, katkı veriyorsunuz. Katkılarınız çok büyük. Biz de yerel yönetim olarak sizlerin gününü kutlamak istedik" dedi. 

"BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ"
AGC Başkanı Coşkun da, "Birlikte çalışıyoruz. Gazetecilerin kamu hizmeti veren sizin gibi yöneticilerden ayrılması mümkün değil. Bazen tatlı bazen sert çalışma ortamında birlikte bu iletişime devam ediyoruz. Bundan sonra böyle devam etmesini diliyoruz. Gazeteciler elbette gördüklerini söylemekle yükümlüler ama bunu meslek etik kuralları ve değerleri içinde yapmak durumunda. Sizler de bunu bir eleştiri olarak kabul edip, küsmeden, alınmadan bunu yapıcı hale getirerek değerlendirmek gibi bir durum söz konusu. Bundan sonra ilişkilerimizin bu şekilde devam etmesi dileğimiz. 10 Ocak bizim için aslında özlük haklarımızı tanımlayan bir gün. Gazetecilerin, medya iş kurumlarında çalışanların yıpranma payını kazandıkları, bu anlamda özlük haklarını güçlendirdikleri bir gün ama günümüzde çok da kullanılamayan da bir durumda. Çünkü bazı haklar geri alındı. Bazılarının ölçüsü değiştirildi. Herkes gibi belki biz de bir taraftan ekonomik koşullar, yaşam şartları içinde görevimizi yapmaya çalışıyoruz. Her 10 Ocak'ta daha güzel günlerde olmayı diliyoruz" diye konuştu. 

"VATANDAŞLARLA İLETİŞİMİMİZ ÇOK GÜÇLÜ"
Alanya'nın çok güzel bir yer olduğunu aktaran Başkan Yücel,  "Ama sizlerle daha güzel. Sosyal medyanın da öne çıkması şehrimize her zaman artı değer kazandırıyor. İyi günde de kötü günde de hep beraberiz. Bizim bir felsefemiz var. Herkesi dinleyerek herkesi mutlu ederek eşit mesafede bu şehrin yönetimine talip olmuştuk. Sizlerin sayesinde bizim de şehirdeki vatandaşlarla iletişimimizin çok güçlü olduğunu düşünüyorum. Emekleriniz çok. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlikte olacağız" ifadelerini kullandı. 

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir