Bakanlık duyurdu: Yarın okullarda tören yapılacak

Bakanlık duyurdu: Yarın okullarda tören yapılacak
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "11 Ocak Pazartesi günü saat 10.00'da tüm okullarımızın bahçesinde bayrak töreni yapılacak ve İstiklal Marşı'mız okunacak” denildi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Her pazartesi sabahı ve her cuma akşamı Türkiye'nin dört bir yanındaki okul bahçelerinden gür bir sesle yükselen İstiklal Marşı'mızı, salgın koşulları nedeniyle bir süredir yan yana okuyamıyoruz" denildi ve 11 Ocak Pazartesi günü saat 10:00'da tüm okulların bahçesinde İstiklal Marşı okunacağı aktarıldı.

Bakanlık tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

Uzaktan eğitim sürecinde her pazartesi TRT EBA Televizyonu yayınlarına İstiklal Marşı'mızla başlıyoruz. Çocuklarımız ve öğretmenlerimiz, canlı derslerimiz öncesinde ekran başında millî marşımızı söylüyor.

"HEP BİRLİKTE SÖYLERKEN BULUŞALIM"
Milli Eğitim Bakanlığı olarak istedik ki yeni haftaya başlarken çocuklarımızın coşkusuna ortak olalım, İstiklal Marşı'mızı 7'den 77'ye hep birlikte söylerken buluşalım.

"BAYRAK TÖRENİ YAPILACAK, İSTİKLAL MARŞI'MIZ OKUNACAK"

11 Ocak Pazartesi günü saat 10.00'da tüm okullarımızın bahçesinde bayrak töreni yapılacak ve İstiklal Marşı'mız okunacak. Eş zamanlı olarak TRT EBA İlkokul, Ortaokul, Lise kanallarımızda saat 10.00'da İstiklal Marşı'mız yayınlanacak"