Bakan Karaismailoğlu Alanya Yeni Çevre Yolunu Yerinde İnceledi

Bakan Karaismailoğlu Alanya Yeni Çevre Yolunu Yerinde İnceledi
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu, bugün bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Alanya’ya geldi. Alanya programında Bakan Karaismailoğlu’na, bölge Milletvekilleri ve AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu eşlik etti.

Bakan Karaismailoğlu , AK Parti Alanya İlçe Başkanlığı ziyaretinde bulundu. İlçe Başkanı Mustafa Toklu ile bir araya gelen Bakan Karaismailoğlu İlçe Teşkilatında Alanya’ya Hükümet tarafından yapılan yatırımlar hakkında istişarelere ve değerlendirmelerde bulundular. Ardından Mahmutlarda bulunan Karayolları şantiyesine geçen Bakan Karaismailoğlu ve takibinde ki heyet, burada yeni çevre yolunda gelinen aşamaları hakkında bilgi aldı. 

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, Bakan Karaismailoğlu’nun Alanya’ya gerçekleştirmiş olduğu ziyarete ilişkin yapmış olduğu açıklamada;

‘Bugün, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’nu Alanya’mızda ağırladık. AK Parti Alanya İlçe Teşkilatımıza ziyarette bulunan Sayın Bakanımız, İl Başkanımız ve bölge Milletvekillerimizle birlikte Alanya’mızda, Hükümetimiz tarafından yapımı devam eden ve yapılacak olan yatırımların istişarelerini gerçekleştirdik. 
Ulaşım konusunda bölgemize nefes aldıracak yeni çevre yolu projemizin etap aşamalarını Sayın Bakanımız Adil Karaismailoğlu ile birlikte yerine inceleyerek gelinen aşamalar hakkında bilgiler aktardık. Alanya Belediyesi’nin imar çalışmasını tamamlamasının ardından, Alanya trafiğini rahatlatmak adına yeni etabımızı açıyoruz. Halkımız arasında gönül köprüleri kuruyor, yeni çevre yolumuz da adım adım sona yaklaşıyoruz. Alanya’yı Konya’ya bağlayacak olan Kuşyuvası yolu inşasının en kısa sürede tamamlanması için taleplerimizi Sayın Bakanımız Adil Karaismailoğlu’na ilettik.

Tekrardan Sayın Bakanımız Adil Karaismailoğlu’nun Alanya'ya yapmış olduğu ziyaretinden ötürü teşekkür ediyorum.' dedi.