Bakan Çavuşoğlu yine gelemiyor!

Bakan Çavuşoğlu yine gelemiyor!
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin tarafından organize edilen, Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un da katılması planlanan yabancılar buluşması, Bilim Kurulu'nun kararıyla yeniden ileri bir tarihe ertelendi.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin tarafından organize edilen ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un da katılımının beklendiği ve Alanya’da yerleşik yaşayan yabancıların temsilcilerinin katılacağı kahvaltının pazar günü saat 10.30’da iskelede bir restoranda gerçekleştirileceği açıklanmıştı.

Sadece 20 davetli ile üst protokolün katılabileceği bildirilen kahvaltıda “Sağlıklı turizm, güvenli kent Alanya” temasının işleneceği bildirilmişti. Toplantıdan çıkan mesajın tüm dünya ile paylaşılarak ülkenin ve Alanya’nın imajına katkıda bulunulacağı vurgulanmıştı.

Ancak, Bilim Kurulu'nun buluşmaya ilişkin tavsiye kararı gereği, yabancılar buluşması ileriki bir tarihe ertelendi. Buluşma geçtiğimiz haftalarda da aynı gerekçe ile ertelenmişti.