Bağışlar, Muhtarla süreci değerlendirdi

Bağışlar, Muhtarla süreci değerlendirdi
Alanya Belediyesi Meclis Üyesi Yılmaz Bağışlar, kendisinin ikamet ettiği Mahmutlar Mahallesi'nin muhtarı Ahmet Top ile bir araya gelerek korona sürecinde mahallenin sorunları ve genel gündem üzerine değerlendirme yaptı.

Bağışlar konuyla ilgili açıklamasında, "Mahmutlar Mahalle Muhtarımız Ahmet Top'u ziyaret ederek koronavirüs süreci konusunda desteklerimiz konusunda değerlendirmelerde bulunduk. Halkımıza yapılacak destek paketleri ve maskeler konusunu ele aldık.
Şuan elinde kalmasa da , muhtarlığımız kanalıyla maske dağıtımı devam edecek.
Yayla Sezonu Öncesi Yapılacak Hizmetleri ve Talepleri Değerlendirdik:
Ayrıca, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Alanya Belediyemizin Mahmutlar yaylalarında yapacağı içme suyu ve yol yapım tadilat işleri hakkında bilgi verdik,  kendisinin taleplerini alarak ilgililere ilettik, çözüm noktasında takip edeceğimizi bildirdik.
Mahmutlar Yaylalarına Yapılacak Hizmetler:
Geçtiğimiz senelerde halkımız tarafından şikayet konusu olan içme suyu ve yol konusunu ele aldık. Yapılabilecekler konusunda ortak akılla çözüm üreteceğimizi bildirdik.
Antalya Büyükşehir ve Alanya Belediyeleri ile yapmış olduğumuz istişarelerle, Mahmutlar yaylaları olarak geçen Keşbeleni, Kozarası ve Sülüklü yaylaları için içme suyu borularında eski boru hattının yenilenmesi ile meccut yetersiz kalan su deposunun temizlik ve tadilatı ile ek depo yapımı sağlanacaktır ayrıca mevcut yol ağlarımızda bakım ve asfalt yama çalışması yapılacaktır." dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir