Ata Demirer, Ahmet Bebeğin yayın konuğu oldu

Ata Demirer, Ahmet Bebeğin yayın konuğu oldu
SMA Tip-2 hastası olan Ahmet Bebek için dün akşam yapılan canlı yayının konuğu ünlü oyuncu ve komedyen Ata Demirer’di.

Ünlü oyuncu ve komedyen Ata Demirer, SMA Tip-2 hastası olan Ahmet Çaltı bebeğe destek olmak için dün akşam saat 21.00’de canlı yayın konuğu oldu. Toplam 3 buçuk saat süren canlı yayında Minik Ahmet’e destek vermek isteyen Türkiye’nin dört bir yanında yaşayan vatandaşlar bağışta bulundu. Ata Demirer’in yayında olduğu süre zarfında Toplam 308.100 TL ve yüzlerce sms yardımı toplandı.

Anne Pınar Çaltı’dan Demirer’e teşekkür

Dün akşam yapılan Ahmet Bebeğe destek yayınında konuk olan Ata Demirer’e desteklerinden dolayı vatandaşlardan teşekkürler geldi. Minik Ahmet’in annesi Pınar Çaltı da Ata Demirer’e, canlı yayına konuk olduğu, kampanyaya destek verdiği ve toplanan bağışlar için kendisine minnettar olduğunu ve teşekkür ettiğini belirtti.
Demirer’den geniş kapsamlı yayın sözü

Ünlü oyuncu ve komedyen olan Ata Demirer, dün akşam konuk olduğu Ahmet Bebeğe destek yayınında toplanan bağışlar için destek olan herkese teşekkür etti. Minik Ahmet’in annesi Pınar Çaltı’nın yüzündeki gülümsemeye sebep olan Demirer, dün akşamki yayında daha geniş kapsamlı bir yayın daha yapacağının sözünü verdi.