TOGG araba artık Asgari ücretlinin de olacak

TOGG araba artık Asgari ücretlinin de olacak
Türkiye'nin milli gururu satışa çıktığı günden beri yoğun ilgiye maruz kalan ülkemizin elektrikli ilk arabası. TOGG artık asgari ücretlinin alabileceği seviyede bir kampanyada bahsediyor. İşte ayrıntılar.

TOGG ülkemizde prestijli güzel bir satış stratejisine sahip ülkemiz aracıdır ve artık bütün kullanıcılara ulaşmak için en güzel en uygun kampanyaları da bir bir sıralamaya başladı ve son duyurulan yeni kampanyasıyla da gözleri doldurmaya devam ediyor. Yeni TOGG kampanyasında ekonomik kriz yüksek araç fiyatları sebebiyle güzel kolaylıklar göze çarpıyor ve işte TOGG aracını asgari ücretli çalışanın bile alabileceği ayrıntılara yavaş yavaş geliyoruz.

TOGG artık yalnızca parası olan bu araca nerdeyse kolayca erişebilecek müşterilerin yanı sıra bir de dar gelirli vatandaşlara da erişim yapabileceği harikulade bir kampanyaya imza attı. Peki bu kampanya ile asgari ücretli yani dar gelirli vatandaşlarımız bu araca nasıl erişebilecek nasıl bu aracı alabilecek? İşte bu konuda da devreye TOKİ evlerinde uygulanmakta olan sistem devreye girecek.

Şu şekilde oluyor. Vadesi uzun taksitleri düşük seçeneklerle bu araca sahip olunabilecek. Kampanya araç sahibi olmak isteyen asgari ücretlinin iştahını kabartır nitelikte bir kampanya olarak 2024 yılına damga vuracağa benziyor.