Arıkan: "Güneş gibi doğar, ay gibi parlar bir ölür bin diriliriz”

Arıkan: "Güneş gibi doğar, ay gibi parlar bir ölür bin diriliriz”
Gündeme dair açıklamalarda bulunan İyi Parti Alanya ilçe Başkanı Alper Arıkan konuşmasının başında; “Trabzon Maçka'da hain terör örgütü tarafından şehit edilen yiğit kardeşimiz Eren Bülbül'ü ve kahraman askerimiz Ferhat Gedik'i rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.

İyi Parti İlçe Başkanı Alper Arıkan, Trabzon'da Maçka’da hain terör örgütü tarafından şehit edilen kahraman askerlerimize ve Eren Bülbül anısına yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi ; "Kıymetli basın mensupları, değerli İlçe Yöneticilerimiz; 1. Olağan Kongremizin ardından gerçekleştiediğimiz ilk toplantımıza hepiniz hoşgeldiniz.

Öncelikle günün anlamına binayen; 11 ağustos 2017 tarihinde Trabzon’un Maçka ilçesinde bölücü terör örgütünün hain saldırısında şehit olan yiğit kardeşimiz Eren BÜLBÜL ve O’nu korumak için canını siper eden kahraman askerimiz Ferhat GEDİK’i şehadetlerinin 3.yılında rahmet ve minnetle anıyorum.

Asil TÜRK MİLLETİ’nin yiğit evlatları; güneş gibi doğar, ay gibi parlar, bir ölür bin dirilir !

İYİ Kİ VARSIN EREN...

Evet...

Yeni seçilen Yönetici arkadaşlarımı ayrı ayrı tebrik ediyorum. Önümüzde uzun bir yol var. Kongremizde de tüm üyelerimizin huzurunda söz verdiğimiz gibi; bugünden itibaren adil, şeffaf ve liyakat esaslı bir siyaset yapacağız. Bir üyemizin dahi gönlünü kırmayacağız.

Almış olduğumuz vazifenin sorumluluğunun farkındayız. Bu sorumluluk gereği tümözverinizle gerekli mücadeleyi vereceğinizden hiçbir şüphem yok. Biz artık büyük ve güçlü bir ekimiz. Teşkilat olmanın birinci gereği olan birleştirici ve bütünleştirici siyaset tavrını ortaya koyacağız.

Bugünden sonra Alanya’da karış karış gezilmedik mahalle, kapısı çalınmadık hane bırakmayacağız. Alanya Kalesi Burçlarına İYİ Parti Bayrağımızı dikene ve Genel Başkanımız Sayın MERAL AKŞENER’i hakettiği cumhurbaşkanlığı makamına getirene kadar var gücümüzle yorulmadan çalışacağız.

Kongremiz ve öncesinde özverili çalışmalar yürütüp bugün burada olan Yönetici arkadaşlarımıza,

Kongremize katılan ve bugün yine bizleri yalnız bırakmayan basın mensuplarımıza, delegelerimize, üyelerimize ve kongremizi coşku ile karşılayan Alanya Kamuoyuna bir kez daha buradan teşekkür ediyorum.

Sizlerin sevgi ve desteğinin verdiği enerji ile Allah’ın izniyle vatanımıza ve milletimize faydalı işler yapacağımıza inancımız tamdır.

Unutmayalım ki ‘’Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer’’