Antalya Havalimanı'na Turist Akını

Antalya Havalimanı'na Turist Akını
Dünya'da Koronavirüs salgını sürerken ülkelerinden kaçan turistler kendilerini güvenli liman olarak gördükleri Türkiye'ye atıyorlar.

Tüm dünyanı etkisi altına alan Koronavirüs'e rağmen Antalya havalimanı'nda uluslar arası uçuşlar devam ediyor. Tüm dünyadan güvenli bölge olarak Türkiye'ye akın akın gelen yabancılar Türkiye'de Antalya'ya geldikten sonra rahat bir nefes aldıklarını söylüyorlar. Tüm gün yoğun bir şekilde hava trafiğinin devam ettiği Antalya Havalimanı'nda gelen ve giden uçuşların 20 Mart tarihine kadar devam edeceği öğrenildi.

ALANYA'DA VATANDAŞLAR TEDİRGİN

Alanya'ya deniz üzerinden kruvaziyer ile turistler gelirken Antalya havalimanı'na da hava yoluyla turist akını sürüyor. Bu durum ise Alanya'da bir çok vatandaşı tedirgin etti. Daha düne kadar Alanya'da turizm etkilenecek diye vatandaşlar ekonomik anlamda korkarken şu anda tüm dünyada durumun bir pandemiye dönüşmesi bu sefer etkiyi tam tersine çevirdi. Turistlerin sadece bir termal kamera kontrolü üle yurda girişi vatandaşı tedirgin ediyor. 

ANTALYA'DA OTELLER ÜCRETSİZ İZİN VERDİ

Antalya'nın turizm cenneti olarak bilinen Kundu ve Belek bölgesinde faaliyet gösteren bir çok otel ise çalışanlarını ücretsiz izine gönderdi. Ayrıca kurumsal anlamda bir çok part time eleman çalıştıran şirket'te bu personellerini süresiz izine yollayarak ekonomik anlamda önlem almaya çalışıyor. Koronavirüs korkusu nedeni ile Antalşya'da bir çok AVM ise boş kaldı.

ALANYA'DA AVM'LERDE YOĞUNLUK VAR

Alanya'da ise durum tam tersi. Alanya'da okulların tatil edilmesini de fırsat bilen bir çok vatandaş AVM'lere giderek vakit geçirdi. Gün boyu AVM'lerde ki yerli ve yabancı turist yoğunluğu gözlerden kaçmadı.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir