Ankara'da park halindeki otomobil çalındı! Kaçan 2 şüpheli yakalandı

Ankara'da park halindeki otomobil çalındı! Kaçan 2 şüpheli yakalandı
Ankara'da park halindeki otomobili çalan 2 şüpheliden Ö.D. elinde bıçakla kaçmaya çalışırken mahalle bekçileri tarafından bacaklarından silahla vurularak yakalandı. Yakalanma anı olay yerindeki güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, dün Mamak ilçesinde meydana geldi. İ.K., otomobilinin park ettiği yerde olmadığını görünce polis ekiplerine şikayette bulundu. Mamak Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışmada otomobilin, şüpheliler Ö.D. ve O.A. tarafından çalındığı belirlendi.

1 polis memurunu yaraladı

Çalınan araç, şüphelilerin adresinde park halinde bulundu. Park halindeki aracın içinde direksiyonun alt kısmında kablolarla uğraşırken polisin geldiğini gören şüpheli Ö.D., kaçmaya başladı. Üzerindeki bıçakla kaçmaya çalışırken 1 polis memurunu yaraladı. Olay yerinden kaçan şüpheli, "Ya ben ya siz ölürsünüz, bırakın beni" diye ekiplere bağırarak, koşmaya başladı.

Çalınan otomobil sahibine teslim edildi

Polis ve şüphelinin arasında yaşanan kovalamaca sırasında bıçağı çevresindeki vatandaşlara da savuran şüpheliyi havaya uyarı ateşi açarak ve biber gazı ile durdurmaya çalıştı. Bu uyarılara rağmen elindeki bıçağı bırakmayan şüpheli Ö.D., mahalle bekçisi tarafından silahla bacaklarından vurularak yakalandı. Ö.D., çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çalınan otomobil ise sahibine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Şüphelinin elindeki bıçakla çevresine zarar vermeye çalışması ve bekçi tarafından vurulması olay yerindeki güvenlik kameralarına yansıdı.