Anadolu Birliği Parisi'nden Antalya Kahvaltısı

Anadolu Birliği Parisi'nden Antalya Kahvaltısı
Anadolu Birliği Partisi Antalya İl Başkanlığı'nın düzenlediği kahvaltılı etkinlik Antalya Çakırlar da bir piknik alanında gerçekleşti. İl ve ilçe başkanları ile partili üyelerin katıldığı etkinlik hayli yoğun geçti. Genel Başkanı Bedri Yalçın'da etkinlikde hazır bulundu.

Haber : Zeki DEMİR

HERKESİN OYUNA TALİBİZ...
Anadolu Birliği Partisi Antalya İl Başkanlığı'nın düzenlediği kahvaltılı etkinlik Antalya Çakırlar da bir piknik alanında gerçekleşti. İl ve ilçe başkanları ile partili üyelerin katıldığı etkinlik hayli yoğun geçti. Genel Başkanı Bedri Yalçın'da etkinlikde hazır bulundu. Antalya Çakırlarda düzenlenen kahvaltıya, Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler,  İl Başkanı Sedat Tuyğun, Manavgat İlçe Başkanı Mehmet Ali Kanat'da katıldı. 
Kahvaltıda konuşan Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın şunları söyledi. " Biz başta partimiz olarak protokolü kaldırdık, haktan biri olarak böyle hep karşınızda olacağız. Genel Başkan geliyor korumayla, koruma ordusuyla, ya siz kimi kimden koruyorsunuz ,bu millete söz veriyorsunuz amaç hizmet diyorsunuz ama milletten uzak duruyorsunuz, milletin vekili oluyorsunuz milletin sizinle görüşmesi için bir sürü setler oluşturuyorsunuz bunların doğru olmadığını düşünüyorum değerli kardeşlerim. Biz Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yaşayan bütün vatandaşlarımızın oyuna talibiz ve ilk genel yerel seçimlere hazırız. Ülke genelinde 54 ilde lçelerimizin büyük bölümünde teşkilatımız tamamlandı '' dedi .

YALÇIN " DÖRT ŞARTIMIZ VAR" 
Kahvaltılı etkinlikte heyecanlı ve kalabalık bir gruba hitap eden Genel Başkan Bedri Yalçın daha sontra şunları söyledi. " Partimizin olmazsa olmaz 4 şartı var.  1- Alah'ın birliği. Allah'ın birliği olmayan toplumlar yok olurlar. 2- Aile birliği. Bizim Ailelerimiz olmazsa, Ailelerimiz başımızın tacı olmazsa ailelerimizi dışlarsak toplum olabilirmiyiz,millet olabilir miyiz ? 3-Akıl birliği. Eğer aklımızı kullanmazsak bugünkü Türkiyemizin de düşmüş olduğu durumlardan kaçınmamız asla mümkün değildir. Biz bir akılla değil milyon akıllarla sizlere hizmet edeceğiz. 4- Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve inkilaplarına bağlı kalmak. Bu dört kural siyasi yaşamımız boyunca her zaman bizim çalışmalarımzda hedefimiz ve yol göstericimiz olacak " dedi. 

YALÇIN " KADIN BAŞTACIMIZ" 
2020 yılında kurulan ilk parti olduklarını ve pandemi sürecine rağmen partiye yoğun bir ilgi ve alaka olduğunu ifade edip bu durumdan memnun kaldıklarını ve seçimlere hazır olduklaırnı üstünü basarak ifade eden Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın '' bizim amblemimiz el işareti tokalaşma, bu ellerden biri bay diğeri bayan eli, bayanlar bugüne kadar size ne dediler? bu erkekler elinin hamuruyla erkek işine karışmayın dediler. Bu sizin elinizi bulaştırmaya bulaştırmaya ülkeyi bu hale getirdiler işte biz de dedik ki kadın elinin olmadığı bir yerde ne gelecek vardır ne hizmet vardır ne de huzur vardır. Bayrakta bulunan 7 yıldız ise yedi bölgemiz. Biz ne sağcıyız ne solcu biz sizlerden olan Muhammedin ümmetindeniz '' diyerek sözlerine son verdi.

"DOĞRU OLANI ALKIŞLARIM BEĞENİRİM .ATATÜRKÜN EVLADI ASKERİYİM "
Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın'ın, Antalya Çakırlarda düzenlediği kahvaltı etkinliğine yüksek katılımdan oldukça memnun oldu. Bedri Yalçın yaptığı konuşmanın sonunda şunları söyledi. ''Siyaset yapmıyorum. Ülke sorunlarını konuşuyorum. Bu ne zamandır siyaset oldu? Ben, Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanıyım. Ama bana herkes ulaşabilecek. Benim bir ayrıcalığım yok. Bende bu ülkenin vatandaşıyım. Kimliğinde T:C: yazan herkes Atatürk'ün evladı ve askeridir benim gibi. Sosyal medyada, bütün siyasi partiler doğru iş yaptığı zaman, alkışlıyorum ve beğeniyorum. Bunu beğenmemin yanlış bir tarafı yok. Adı üstünde beğeniyorum. Tebrik ediyorum. CHP'li bir kardeşimizin paylaşımını beğendiğim için beni arayıp uyarıyorlar. CHP'li olanlar bizim ülkemizin evladı değil mi?'' şeklinde konuşma yaptı.

"ALANYA BAŞKANIMIZ DA YAKINDA ATANACAK" 
Antalya genelinde ilçelerin büyük bölümünde başkanlık ve yönetim kurulu atamalarının yapıldığını söyleyen ABP Genel Başkanı Bedri Yalçın " Alanya ilçe teşkilatımızda çok kısa zamanda atanarak kamuoyu ile paylaşılacak. Görüşme yaptığımız üç dört arkadaşımız var. Hayırlısı olsun " dedi. 

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir