ALTSO Başkan Adayı Tunahan Toksöz'den, Basın Mensuplarına Kahvaltı

ALTSO Başkan Adayı Tunahan Toksöz'den, Basın Mensuplarına Kahvaltı
ALTSO Başkan Adayı Tunahan Toksöz, Basın Mensupları ile Kahvaltıda Buluştu..

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Tunahan Toksöz, basın mensuplarının onuruna kahvaltı programı düzenledi. Çok sayıda basın mensubunun katıldığı programda, Başkan Adayı Toksöz bugüne kadar devam eden seçim çalışmalarına dair kısa bir değerlendirme yaparak gelen soruları yanıtladı. Bir gazetecinin "Oy kullanacak binlerce üye var. Ne kadarına ulaşabildiniz?" sorusu üzerine başkan adayı Toksöz, "Aylar öncesinden üye ziyaretlerimize başladık. Bu bir ekip çalışmasıydı. 24 Komiteden ekip arkadaşlarımız kendi alanlarındaki iş insanlarımızı ziyaret etti. Biz üye ayrımı olmaksızın tüm esnafımıza ulaşmaya gayret gösterdik. Bunun dışında tüm üyelerimize mektup göndererek, bu seçimin Alanya iş dünyamız için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ifade ettik. Call Center aramalarımız devam ediyor. Birebirde ben hala ziyaretlerime ve aramalarıma devam ediyorum. Desteklerini talep ettik. Çok güzel dönüşler aldık, alıyoruz. Tabandan gelen sese ve samimiyetle yazılan destek mesajlarına bakıldığında oldukça mutluyuz. Gösterilen ilgi bizim çok doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor. Ticaret ve Sanayi Odamızı en iyi şekilde yönetmek istiyoruz. Seçim gününe dek ulaşabildiğimiz kadar iş insanımıza ulaşmaya devam edeceğiz. Önceki seçimlerde kullanılan oy oranlarına baktığımızda ciddi bi artış olduğunu söyleyebiliriz. Askıdan indirilen binlerce iş insanımızın şirketi olduğunu biliyoruz. Seçim sonrası bu konu özelinde TOBB Başkanımız Sn. M. Rıfat Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret ederek bu yönde bazı görüşlerimizi paylaşacağız. ALTSO çalışma projeksiyonumuz diğer tüm şehirlere örnek olacak. Geçmişte liderlik ettiği projeler ülkemiz geneline yayılmıştı. " şeklinde yanıt verdi.

Olası ittifak soruları üzerine ise Başkan Adayı Toksöz: "Yeşil liste olarak adayız. Biz hazırız derken, biz kendimize güvenerek, cesaretle ve Alanya sevdamızla ve kazanımlarımı kaybetmeyecek bir şehre dönüşmek için yola çıktık. Destek bulamayanların cesareti kırılmış olabilir. Bizim için ittifak şuan söz konusu değildir.

Ne diyor Nazım Hikmet?
Yarı dalgalı olmamalı deniz,
Ya durulmalı, ya kudurmalı…
Ya sapına kadar batmalı hançer,
Ya da kınında durmalı…

Bildiğimiz tek şey "Korkaklar zafer anıtı dikemez!" dedi.

Kahvaltıya katılım gösteren siz kıymetli basın mensuplarına, seçim süresince üyelere ulaşma ve çalışmaları duyurma noktasında gösterdikleri ilgi ve alakaları için teşekkür ederek, bundan sonraki süreçte çok daha fazla iletişimde olacaklarını,  sözlerine ekledi. 

Kahvaltı programının ardından toplu fotoğraf çekimi yapılarak sahadaki esnaf ziyaretlerine geçildi. ALTSO Başkan Adayı Tunahan Toksöz, ekip arkadaşları ile birlikte esnaf ziyaretinde bulundu. Başkan Adayı Toksöz, "Esnafımıza hayırlı işler diledik. Seçime on gün kaldı. Motivasyonumuz oldukça yüksek, manipülasyonlardan uzak duruyoruz ama sahadan gelen geri bildirimleri de dikkatle inceliyoruz. Esnafımızdan çok olumlu dönüşler alıyoruz. Çalışmalarımızla ses getirdik. Yeşil liste olarak çok güçlü bir şekilde seçime gideceğiz. Birlik ve beraberlik duygusuyla Alanya'mızın Türkiye ekonomisindeki sıralamasına basamak atlatacağız." diye açıklama yaptı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir