Alper Arıkan'dan Gövde Gösterisi

Alper Arıkan'dan Gövde Gösterisi
İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan, kongre sürecinde delegelerle bir araya gelerek bir takım açıklamalarda bulundu..

27 Kasım Pazar günü 2’nci Olağan Kongresi’ni gerçekleştirecek olan İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı’nda İlçe Başkanı Alper Arıkan, delegelerle bir araya geldi. Arıkan, Oba Olive Garden’da gerçekleştirilen buluşmada kongre süreci üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Kendisi dahil Hilmi Er, Yücel Apaydın, Süleyman Kaya, Hüseyin Karakulak olmak üzere 5 adayın yarışacağı kongre sürecinin merakla beklendiğini söyleyen Arıkan, “Bu süreçte partimize gönül vermiş veya halisane duygular ile bizleri takip eden üye ve vatandaşlarımızı tenzih ederek; bazı odakların kongre sürecimizi sanki düşmanmışçasına bir süreç olarak nitelendirip, kendi akıllarınca kaos ve kargaşa ortamı yaratarak partimizi yıpratmaya, geleceğe dönük kirli ve art niyetli Alanya planlarını hayata geçirmeye çalıştıklarını görmekteyiz” dedi.

Kongre sürecinden sonraki birlik ve beraberliğe vurgu yapan Arıkan, “Bu süreçte bizlere rakip olan fakat sonrasında partimizin ortak başarısı için birlikte mücadele edeceğimiz aday arkadaşlarım ile bu kirli ellere, vesveseci dillere ve oyun içinde oyun kurmaya çalışan şark kurnazlarına asla ve asla fırsat vermeyeceğiz” diye konuştu.

Arıkan, delegelere bir takım uyarılarda bulunarak “Sizlerden şahsi ricam tüm kirli odakların gözünü diktiği, pirüpak olarak alnımızın akıyla çıkacağımız 27 Kasım kongre sürecimize kadar, Alanya’nın gündemini meşgul eden ve partimizin genel merkezini hedef alıp, yıpratmaya yönelik antidemokratik dedikodulara kulak asmamanız, gönül rahatlığı ile delegelik görevini yerinize getirmenizdir” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir