Alanya’daki 'Aromatik Cennet Vadisi' kiralanacak

Alanya’daki 'Aromatik Cennet Vadisi' kiralanacak
Türkler Mahallesi’ndeki Aromatik Cennet Vadisi adıyla bilinen Kargı Çayı Mesire yeri için Alanya Belediyesi ihale düzenliyor. Belediye ayrıca ekonomik ömrünü tamamlamış iki adet aracı da ihale yolu ile satacak.

Alanya Belediyesi, mülkiyeti belediyeye ait olan Türkler Mahallesi’ndeki Aromatik Cennet Vadisi adıyla bilinen Kargı Çayı Mesire yeri için açık artırma usulü ile ihale düzenliyor. İhale 13 Şubat 2020 tarihinde saat 10.20’de belediye encümen toplantı salonunda yapılacak. İhaleye katılacak gerçek veya tüzel kişilerin gerekli evrakları hazırlayıp geçici teminat ve cayma tazminatını mesai saatleri içerisinde Alanya Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Tahsilat veznesine yatırmaları ve 12 Şubat 2020 günü saat 17.00’ye kadar teslim etmeleri gerekiyor. Dosya ücretinin KDV dâhil 250 TL olduğu ihalede Aromatik Cennet Vadisi için 21 aylık kira sürecinde toplam kira bedeli 157 bin 500 TL + KDV olarak belirlendi. Geçici tazminatın 4 bin 725 TL olduğu mesire alanı için cayma tazminatı ise 15 bin 750 TL olarak açıklandı. Cayma tazminatı kira sözleşmesinin imzalanmasından sonra iade edilecek. Ancak sözleşme imzalanmadığı takdirde irat kaydedilecek.

İKİ ADET ARAÇ
Öte yandan belediye ekonomik ömrünü tamamlamış iki adet aracın satışı için de açık arttırma usulüyle ihale düzenleyecek. 13 Şubat 2020 tarihinde saat 10.00’da encümen huzurundaki ihalede satılacak 1992 model Tofaş – Fiat otomobil için 5 bin TL + KDV, 1977 model Champion greyder için ise 25 bin TL + KDV bedel belirlendi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir