Alanya’da sabah namazı buluşmaları devam ediyor

Alanya’da sabah namazı buluşmaları devam ediyor
Alanya Müftülüğü ve Alanya İmam Hatipliler Derneği işbirliği ile her hafta cuma günü farklı bir camide düzenlenen sabah namazı buluşmaları ara vermeden devam ediyor.

Bu kapsamda son olarak Memnune Alaydın Camii’nde sabah namazı buluşması düzenlendi. Programa Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan, ALİMDER yönetimi, çok sayıda genç ve vatandaş katıldı. Program kapsamında sabah namazından önce Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan tarafından sohbet irad edildi, cemaatle sabah namazı kılındı, salavat ve tesbihatlar getirildi, ardından ise her hafta okunan hatimlerin duası yapıldı. Program katılımcılara çorba ikramıyla sona erdi.

“ÇELİKLER SÜLEYMANİYE CAMİİ’NDE TEFSİR DERSİNDE BULUŞALIM”

Alanya Müftülüğü’ne bağlı İbrahim Başkaptan Kur’an Kursu’nda hafızlık öğrenimi gören öğrenciler her hafta cumartesi günü farklı bir camide sabah namazında buluşmaya devam ediyor. Alanya Müftülüğü’nden yapılan açıklamaya göre “Bu kapsamda 12 Şubat 2022 Cumartesi günü Çelikler Süleymaniye Camii’nde sabah namazı buluşması düzenlenecek. Buluşmada sabah namazından önce Kur’an-ı Kerim tilaveti yapılacak, cemaatle sabah namazı kılınacak, tesbihat yapılacak, ardından ise Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan tarafından tefsir dersi ve okunan hatm-i şeriflerin duası yapılacak. Cenab-ı Allah’ın rızası doğrultusunda yaşama gayesi ve düşüncesiyle; 12 Şubat 2022 Cumartesi günü Çelikler Süleymaniye Camii’nde hafızlık öğrenimi gören öğrencilerimizin de katılımıyla düzenlenecek olan programa bay-bayan, genç-yaşlı tüm halkımız davetlidir” ifadeleri kullanıldı.