Alanya’da Macera Parkı açılıyor

Alanya’da Macera Parkı açılıyor
Alanya Belediyesi’nin hayata geçirdiği Macera Parkı son aşamaya geldi. 27 Temmuz’da ihaleye çıkacak olan tesiste incelemelerde bulunan Başkan Yücel, “Çalışmalar son aşmaya geldi. En kısa sürede hizmete sunacağız” dedi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in mega projelerinden olan Kızılalan mevkindeki Macera Parkı’nda çalışmalar son aşamaya geldi. Yapımı tamamlanan Macera Parkı 27 Temmuz’da ihaleye çıkıyor. İçerisinde Skyrider, Karsız Kayak, Yüksek Halatlı Parkur, Alçak Halatlı Parkur, Bagjump, Çocuk Oyun Grupları, Dev Salıncak, Tırmanma Duvarı, Halatlı Salıncak, Restoran, İdari bina, At Ahırları ve At Pisti, Paintball, 200 Metrelik Çift Halatlı Zipline, Yöresel Ürünler Satış Yeri, Otopark gibi pek çok alan olan tesis ihale sürecinin tamamlanması ile hizmete açılacak.

BAŞKAN YÜCEL; “EN KISA SÜREDE TAMALAYACAĞIZ”

Başkan Yücel bugün Kızılalan Mevki’nde bulunan Macera Parkı’nda incelemelerde bulundu. Macera Parkı’ndaki son aşamaya gelen çalışmaları denetleyen ve açılışa kısa süre içerisinde hazır olacaklarını belirten Başkan Yücel, “Alanya halkımızın, gençlerimizin ve çocuklarımızın sosyal alanlardan en çok ihtiyaçları olan Macera Parkı’nın son aşamasına geldik. En kısa zamanda ihale sürecini tamamlayıp, halkımızın hizmetine sunacağız. Hayırlı uğurlu olsun.” 

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir