Alanya'da Bayram Hazırlıklarında Yeni Gelişmeler Var

Alanya'da Bayram Hazırlıklarında Yeni Gelişmeler Var
Alanya Belediyesi kurban satış ve kesim yerlerini açıkladı. Kent sınırları içinde bu yıl kurban kesim noktaları nerededir? Yer ücretleri ne kadar olacak? Satış fiyatları nasıl belirlendi? Detayları öğrenin. Kurbanlık almak isteyenler dikkat.

Kurban bayramı hazırlıkları kapsamında Alanya Belediyesinde hummalı bir çalışma başladı. Alanya Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların sağlıklı ve güvenli bir şekilde kurbanlık hayvan alabilmesi ve kesim yapabilmesi için hazırlıklara başladı. Mahmutlar, Konaklı, Demirtaş ve merkezde kurban satış yerleri belirlendi.

Alanya belediyesi bu yıl Kurban Bayramında gerekli hazırlıklarda aksaklık yaşanmaması için canla başla çalışmaya başladı. Büyükbaş hayvanların canlı ağırlık satış fiyatı 280 TL, küçükbaş hayvanların ise 300 TL olarak belirlendi. Satış yerleri için büyükbaş kurban satış yeri 20 bin TL, küçükbaş kurban satış yeri 15 bin TL, belde kurban satış yeri ise 10 bin TL olarak ücretlendirildi.

Alanya belediyesi Turizm bölgesi Alanya için Kurban bayramı hazırlıklarını hızlandırdı. Özel kurban satış yerleri kaymakamlık, Kurban Hizmetleri Komisyonu ve belediye tarafından denetlenecek. Kurban kesim yerleri olarak Eşgilik Düğün Salonu, Fığla Mahallesi Dolmuş Durağı, Mahmutlar Mahallesi Belediye Şantiyesi ve Payallar Mahallesi Belediye Şantiyesi belirlendi.

Alanya belediyesinin bu çalışmaları halk tarafından da takdir edilecek seviyede ilerliyor ve vatandaş da bu ilgiden memnun gibi görünüyor. Kurban satış yerleri ise Oba Bucakoluk Mevki, Konaklı Menderes Bulvarı, Mahmutlar Sanayi Sitesi Güney kısmı ve Demirtaş Yenidamlar Sokak'ta olacak. Belediye Veteriner ve Zabıta ekipleri satış ve kesim yerlerini sürekli denetleyecek. Temizlik ekipleri de bayram boyunca çalışmalarını aralıksız sürdürecek.