Alanya Zabıtası mekanları tek tek gezerek kapattırdı

Alanya Zabıtası mekanları tek tek gezerek kapattırdı
Dün İçişleri Bakanlığı’ndan gelen yazının ardından Alanya Belediyesi’nin zabıta ekipleri Alanya’daki tüm işletmeleri saat 12’den sonra tek tek gezerek kapattırdı.

Korona Virüsü salgını nedeniyle içişleri bakanlığı bir genelge yayımlamıştı. İnsanları birbirlerine hastalık bulaştırmaması için alınan önlemler kapsamında yayımlanan genelge ile dün saat 24.00 itibariyle tiyatro, sinema, gösteri merkezi, konser salonu, nişan/düğün salonu, çalgılı/müzikli lokanta/kafe, gazino, birahane, taverna, kahvehane, kıraathane, kafeterya, kır bahçesi, nargile salonu, nargile kafe, internet salonu, internet kafe, her türlü oyun salonları, her türlü kapalı çocuk oyun alanları (AVM ve lokanta içindekiler dahil), çay bahçesi, dernek lokalleri, lunapark, yüzme havuzu, hamam, sauna, kaplıca, masaj salonu, SPA ve spor merkezlerinin faaliyetleri geçici bir süreliğine durduruldu. 

Yayımlanan genelgeye uymayan ve açık olan işletmelere ise zabıta ekipleri müdahale ettiler. Alanya Belediye Zabıta ekipleri işletmeleri tek tek gezerek durumu izah ettiler ve işletmeleri kapattılar.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir