Alanya Ülkü Ocaklarından polise destek mesajı

Alanya Ülkü Ocaklarından polise destek mesajı
Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Muhammet Mustafa Demirağ, Boğaziçi Üniversitesi'nde öğrencilerin polise 'Katil polis üniversiteden defol' sloganlarını eleştirdi.

Demirağ, 'Polis şehittir, polis şereftir" dedi. Boğaziçi Üiversitesi’nde eylemcilerin, “Katil polis, üniversiteden defol” sloganlarına bir tepki de Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Muhammet Mustafa Demirağ’dan geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak Melih Bulu atamsasının ardından bir grup eylem yapmıştı . Güvenlik güçlerinin dağıtmak istediği eylemciler, korona virüs salgınını adeta hiçe sayarak gösterilerine devam etti. Çevrede toplanan kalabalığı da provoke etmek isteyen eylemciler, bir süre sonra polise saldırdı. Eylemciler, "Katil polis üniversiteden defol" sloganları attı.

'KATİL DİEN HERKES TERÖRİSTTİR'
Olayın ardından tüm yurtta olduğu gibi Alanya Ülkü Ocaklarından da polislere destek paylaşımı geldi. Başkan Demirağ paylaşımında, “Katil polis diyen herkes Teröristtir! Polis Şehittir, Polis Şereftir! Polisimin yanındayım" ifadelerini kullandı