Alanya Tapu’da ‘Korona’ şoku

Alanya Tapu’da ‘Korona’ şoku
Bugün birçok sosyal medya organında ortaya çıkan ve adeta Alanya gündemine oturan Alanya Tapu Dairesi’ndeki korona krizinde çok ciddi iddialar ortaya atıldı.

Alanya’da bir tapu memurunun sosyal medya gruplarından yaptığı paylaşımla ortaya çıkan korona krizinde çok ciddi iddialar gelmeye devam ediyor. Sosyal medya gruplarından paylaşılan ve tapu dairesinde görevli bir memur ile eşinin korona nedeniyle karantinaya alındığı söylentileri son iddialarla daha da güçlendi. 

Alınan bilgiye göre, tapuda görevli memurun ve eşinin korona testlerinin pozitif çıktığı doğrulandı. Hastalardan eşin durumunun daha ciddi olduğu, tapuda çalışan memurun ise taşıyıcı olduğu öğrenildi. Öte yandan, konuyla ilgili tapu dairesinde kısmi karantina uygulamasına geçildiği ve dairenin yarın açılmayacağı da gelen bilgiler arasında. 

Bir çalışanın sosyal medya paylaşımıyla ortaya çıkan olay ciddiyetini büyüyerek korurken,  sağlık bakanlığı yetkililerinin, tapu dairesini çalışanlarını tek tek arayarak, aileleriyle birlikte en yakın test yapılabilecek hastaneye davet ettiği ve acilen test yaptırmalarını önerdiği öğrenildi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir