Alanya Rotary Kulübü'nden örnek çalışma

Alanya Rotary Kulübü'nden örnek çalışma
Yaptığı sosyal dayanışma etkinlikleri ile öne çıkan sivil toplum örgütü Rotary Kulübü'nden örnek bir çalışma daha geldi.

Çevresinde yaşanan olaylara sessiz kalmayıp, sürekli çözüm odaklı çalışmalar yürüten Rotary Kulübü'nden, pandemi durumu dolayısı ile örnek bir çalışma geldi. Alanya Rotary Kulübü Dönem Başkanı Güven Çoban, konu hakkında bilgiler verirken, sosyal projelere katkılarının devam edeceğini belirtti. Güven Çoban "Ülkemiz de ve Dünya da görülen ve bütün hayati olumsuz olarak etkileyen Korona virüs ile mücadelede başarı sağlanabilmesi için hem bireysel, hem toplumsal hem de devlet olarak hep beraber mücadele edilmesi gerekmektedir. Burada Sivil Toplum Kuruluşlarına da büyük görev düşmektedir. Alanya Rotary Kulübü olarak bu durumlarda ki görev bilince ile her zaman mücadeleye ön saflarda katıldık ve katılmaya devam edeceğiz.

Kulübümüzün bağlı olduğu 2340 bölge federasyonu ile başlatılmış olan dünya çapında bir kampanya ile sağlayacağımız gelir ile sağlık kuruluşlarına solunum cihazı temin edilmesi ile ilgili çalışmalar başlamış olup en kısa zamanda sonuçlandırılacaktır.

Ayrıca yerelde yapmış olduğumuz bir çalışma ile önce MEB’e bağlı bilim merkezine 1 adet 3-D yazıcı ve siperlik yapımı için gerekli olan malzemeyi hediye ettik. Buna karşılık bilim merkezi bize 100 adet siperlik üretti. Ayrıca, tamamen bakteriyel kumaştan üretilen sağlık tulumlarını da temin ederek oluşturmuş olduğumuz siperlik ve tulum paketlerini, çeşitli sağlık kurumlarına ulaştırdık ve ulaştırmaya devam ediyoruz. Birlikte başaracağız." dedi. Özellikle Alanya'da eğitim ile ilgili yaptıkları çalışmalarla dikkat çeken Rotary Kulübü üyeleri, yeni yardım kampanyası için seferber oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir