Alanya'nın Göbeğinde Çimlere Dışkısını Yaptı

Alanya'nın Göbeğinde Çimlere Dışkısını Yaptı
Alanya Belediyesi ve Sanayi Kavşağı arasında kalan Yürüyüş Yolu üzerindeki parklar ve yeşillik alanlarda kaydedilen görüntüler pes dedirtti.

Alanya'da bir vatandaş tarafından kaydedilen görüntüler pes dedirtti. Gündüz vakitlerinde onlarca ailenin çocuklarıyla oturup dinlendiği Güllerpınarı Mahallesi Yürüyüş Yolu üzerindeki park alanı gece saatlerinde tuvalet eğitimi bile almamış kişilerin pisliklerini bırakma yeri haline geliyor. Bu görüntüleri utanarak paylaştığını belirten vatandaş "Artık yeter.. Kadın halimle küçük yaştaki çocuğumla buralarda, evimizin önünde yürüyemeyecekmiyiz" diyerek duruma isyan etti.

Çok sayıda yerli ve yabancı turistin kullandığı, Alanya'nın kalbi sayılan bölgedeki son görüntüler vatandaşı isyan noktasına getirdi. Özellikle sabahın erken saatlerinde yapılan sabah yürüyüş sporu ve akşam da aileyle birlikte yapılan akşam yürüyüşleri Alanya halkının ve kente gelen turistlerin vazgeçilmezi haline gelen noktalarda kameralara yansıyan bir şahsın görüntüleri 'pes artık' dedirtti.  

Görüntülerin kaydedildiği alanda ise tasmalarıyla köpeklerini gezdiren vatandaşlar, köpeklerinin dışkısını yapması durumunda bir poşet yardımıyla dışkıyı alarak çöpe atıyor. Alanya Belediyesi tarafından tabela ve uyarı levhalarıyla belirlenen noktada bir vatandaş tarafından kaydedilen görüntüler ise ibretlik bir sahne oluşturdu. Alanya'nın kalbi olarak anılan bölgelerdeki 'pisleme' olayı sosyal medyada 'kalbimizin tam ortasına pisliyorlar' sözleriyle tepki çekti.