Alanya Müftüsü İlhan, Kızılay'ın yardım çadırını ziyaret etti

Alanya Müftüsü İlhan, Kızılay'ın yardım çadırını ziyaret etti
Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan, Alanya Türk Kızılayı Şubesi’nin İdlib’teki ihtiyaç sahibi kardeşlerimiz için “İdlib'deki Kara Bulutları İyiliğin Gücüyle Dağıt” temasıyla Hacı Memişler Camii önünde kurduğu yardım çadırını ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan yardım çalışması hakkında Alanya Türk Kızılayı görevlilerinden genel bilgiler aldı. İlhan ayrıca bu anlamlı çalışmalarından dolayı Alanya Türk Kızılayı görevlilerine ve yardım çağrısına desteklerini esirgemeyen tüm hayırseverlere teşekkürlerini ifade etti.

Yardım çadırının 15 Şubat 2020 Cumartesi gününe kadar açık olacağını belirten Alanya Türk Kızılayı görevlileri ise Kızılay ekiplerinin, İdlib’te acil yardım müdahalesiyle yaraları sarmaya çalışırken ihtiyaç sahiplerine; gıda kolisi, bebek maması, bebek bezi, hijyen seti, battaniye, yatak, mutfak seti, acil gıda paketi gibi yardım malzemeleri ulaştırdığını, vatandaşlarımızın da bu çalışmalara ayni ve nakdi bağışlarıyla destekte bulunabileceklerini, ayrıca 2868'e “HİLAL” yazıp mesaj (SMS) yollayarak da 10 TL bağışta bulunabileceklerini ifade ettiler.