Alanya Müftülüğü'nden "Şehitlerimize vefa için sabah namazında buluşalım" programı

Alanya Müftülüğü'nden "Şehitlerimize vefa için sabah namazında buluşalım" programı
Alanya Müftülüğü tarafından başta Suriye'nin İdlib kentinde şehit düşen kahraman Mehmetçiğimiz olmak üzere tüm şehitlerimiz için sabah namazı buluşması düzenlenecek.

01 Mart 2020 Pazar günü Kuyularönü Camiinde düzenlenecek olan program kapsamında cemaatle sabah namazı kılınarak Kur’an-ı Kerim tilaveti yapılacak. Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan tarafından sohbet icra edilerek, birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz ve tüm şehitlerimiz için yapılacak olan duaya hep birlikte amin denilecek.

Düzenlenecek olan programa tüm ilçe halkını davet eden Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan şu ifadelere yer verdi; “Dün olduğu gibi bugün de sahip olukları en değerli varlıkları olan canlarını bir milleti millet yapan değerler uğruna feda eden, milletimizin birliği, dirliği ve mukaddesatı için hayatlarını ortaya koyan aziz şehitlerimizin ruhlarını ve hatıralarını yad etmek, şuhedaya ve geride bıraktıkları yakınlarına karşı manevi görevlerimizi yerine getirmek ve halkımızın duyarlılığını artırmak amacıyla “Şehitlerimize Vefa İçin Huzur’da Buluşalım!” programı düzenleyeceğiz. Düzenleyeceğimiz programımızın birliğimize, beraberliğimize, ve kardeşliğimize vesile olması temennisiyle 01 Mart 2020 Pazar günü düzenlenecek olan programa kadın, erkek, genç, yaşlı tüm Alanya halkını davet ediyorum” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir