Alanya Kent Konseyi 8 Mart için toplandı

Alanya Kent Konseyi 8 Mart için toplandı
Alanya Kent Konseyi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri için Yerel Gündem 21 Evi’nde Nurhan Özcan başkanlığında geniş katılımlı toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya Alanya Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Deniz Özdemir, tüm siyasi kurumların kadın kolları başkanları, kurum, dernek, oda ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve kadın temsilcileri katılım sağladı. 

Toplantıya katılım sağladıkları için herkese teşekkür eden, Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, “Kent Konseyi olarak, siyasi kurum, din, dil, ırk gözetmeksizin, şehirde yaşayan tüm halkımız ile etkileşim içerisindeyiz. Geçen sene olduğu gibi bu yıl da yerleşik olarak kentimizde yaşayan yabancı vatandaşlarımızı da dahil ederek, geleneksel 8 Mart Dünya Kadınlar Günü anma etkinliklerimizi gerçekleştireceğiz. Şehirde yapılacak olan tüm etkinlikler bir afişte toplanarak paylaşılacaktır” şeklinde konuştu.

Program: 8 mart pazar günü saat 12:00’da Atatürk Anıt’ı önünde toplanılıp, Alanya’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının çelenk sunumu, saygı duruşu, istiklal marşı, basın açıklamasının ardından belediye meclis salonunda slayt gösterimi ve Alanya’da okul yaptıran hayırsever kadınlara plaket takdimi yapılması şeklinde planlandı.