Alanya'da Nuri Demir’e Tepkiler Büyüyor

Alanya'da Nuri Demir’e Tepkiler Büyüyor
Alanya'da fırıncılarla yaptığı istişare sonucu ekmeğin fiyatının 4 TL'ye düşürüldüğünü açıklayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir'den gelen yanıta vatandaşlar tepki gösterdi..

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, dün fırıncılarla yaptığı istişare sonucu ekmeğin fiyatının 4 TL'ye düşürüldüğünü açıklaması ardından, Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir, akşam saatlerinde zehir zemberek bir açıklama yaparak Alanya Belediye Başkanını hedef alan sözleri üzeri üzerine vatandaşların sert tepkisi ile karşılaştı. 

Sosyal medya üzerinden süren tartışmalarda vatandaşlar ALESO Başkanı Demir'e ekmek zammı ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e sarf ettiği sözler üzerine  tepki gösterdiler. 

İşte vatandaşların ALESO Başkanı Demir'e tepkileri ;

-"Sayın başkan bir zamanlar en büyük başkan Adem Başkan diye mikrofonları patlatın günleri unutup bugün Adem başkana sallıyon. Sustukça herkes konuşuyor. Sen Önce esnafın yanında ol esnafına sahip çık siyasetini meclis üyesi olacağında yaparsın."

-"Başkanım keşke bu olayı polemik konusu haline getirmeseydiniz . Bu işler istişare ile olacak basit konular . Kedinizi direk savunmaya geçmişsiniz . Acaba bu ne psikolojisi haklı çıkmaya çalışmak mı ?"

-Ïyi de başkanım sizde onay vermişsiniz yükseltilmesi için. Haberde bu şekilde yazıyor. Niye itiraz etmediniz?"

-"Bu zam haksızdır derhal durdurulmalıdır ben fırın çalışanıyım haksız ve yersiz bir zamdır."

-"Nuri Başkan siyaset yapacaksa odadan istifa etsin. Belediye Başkan adaylığını açıklayan Şahin'in yanında dolanacağına biraz esnafın yanında olsun."

-"Alanya'da Belediye Başkanı'ni hizmet konusunda eleştirecek en son kişi 78'lik Oda Başkanı'dir. Siyaset yapacaksan Oda Başkanlığını bırak, esnafın sırtından in de ne yapacaksan öyle yap" 

-"Bu açıklamayı Nuri Demir yazdıysa ben hiç bir şey bilmiyorum. Gezdikleri eline tutuşturup vermiştir." 

-"Adem Başkan'ın açıklamasını nasıl anladığı ortada. Adam bu işler istişare ile olur diyor. Halkın ekmeği üzerinden hesap yapmayın diyor. Bu ne diyor. Yaş yükseldikçe idrak ta zorlaşıyor malesef. Yeter Nuri başkan yeter dinlen artık. Düşme halkın gözünden" 

-"Adem Murat Yücel ekmek zammına dur dedi. Bu mu zorunuza gitti. Yoksa düğün taziye gezdiklerinin mi?"