Alanya'da mezarlıklara bakım

Alanya'da mezarlıklara bakım
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya, Kaş ve Korkuteli’ndeki mezarlıklarda kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ilçelerdeki mezarlıkların temizlik ve bakım çalışmalarını düzenli periyotlarda yapmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, Alanya merkezde bulunan Aşağı Oba Mezarlığı ve Büyükpınar Mahallesi Musa Seydi Mezarlığı’nda bakım onarım ve temizlik çalışması gerçekleştirdi. Aşağı Oba Mezarlığı’nın yetersiz kalan namazgah yeri değiştirilerek yenilendi. 300 metrekare parke çalışması yapıldı. Musa Seydi Mezarlığı’nın çevresine de taş duvar çalışması gerçekleştiriliyor. Ekipler mezarlığın açık olan bölümüne taş duvar yapıyor.

KORKUTELİ’DE MEZARLIK TEMİZLİĞİ

Ekipler Korkuteli İlçesi’ndeki mahallelerde de çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Hizmet Birimi, Küçükköy Mahallesi Mezarlığı’nda, Leylek Mahallesi İsmail Kavak Mezarlığı’nda ve Yeşilyayla Mahallesi Mezarlığı’nda bakım onarım ve çevre temizliği yaptı.

KAŞ MEZARLIKLARINA BAKIM
Öte yandan mezarlık bakım çalışmaları Kaş ilçesinde aralıksız sürüyor. Kaş Kalkan Mahalle Mezarlığı’nda temizlik çalışması yapan ekipler, Sarıbelen Mahalle Mezarlığı’nda da bakım ve su borusu döşeme işlemi gerçekleştirdi.