Alanya'da çadırda Yaşıyordu, Muhtar Hayatını Değiştirdi

Alanya'da çadırda Yaşıyordu, Muhtar Hayatını Değiştirdi
Alanya'da uzun yıllardır çadırda yaşayan Cemile A., muhtarlık ve belediye işbirliği ile yeni hayatına 'merhaba' dedi.

Alanya Bektaş Mahalle Muhtarı Ramazan Kaya, evi yandığı için yaklaşık 10 yıldır çadır gibi bir barakada kalan Cemile A.’yı yeni hayatına kavuşturdu. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatıyla çadır alanına konteyner konuldu. Yaz-kış zor şartlarda yaşam mücadelesi veren Cemile A., belediye başkanı ve muhtar ve yardımseverlere teşekkür etti.

Muhtar Ramazan Kaya da, “Mahallemizde uzun bir süre önce evi yanan ve 10 yıla yakın süredir çadır şeklinde brandalarla hayatını sürdüren Cemile komşumuzla ilgili bir şeyler yapmak istedik. Sağolsun Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, komşumuzun durumuna sessiz kalmadı ve konteyner tedarik etti. Sosyal Yardımlaşma Müdürü Hüseyin Doğan’a da çok teşekkür ederiz. Zemin beton çalışmaları ve vinç için de hayırsever vatandaşlarımızın desteğini aldık. Herkese tekrar teşekkür ederim. Ne yapıyorsak, mahallemiz insanı için” dedi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de, vatandaşların daha iyi bir şekilde hayatını sürdürebilmeleri için çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, “Her mahallemizdeki muhtarlarla diyalog halindeyiz. Belediye olarak görevimiz yol, park vb değil insanımızın sosyal hayatı ile ilgilide çalışmalar yapmaktır. Muhtarımız Ramazan beyin durumu bize bildirmesiyle bölgeye ekiplerimizi gönderdik. Herşey Alanya ve Alanyalılar İçin” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir