Alanya Belediyesi trafik akışını rahatlatmak için görev başında

Alanya Belediyesi trafik akışını rahatlatmak için görev başında
Alanya Belediyesi, 9 günlük bayram tatili dolayısıyla yaşanan araç yoğunluğunda düzen ve trafik akışını sağlamak için görev yapıyor. 5 ayrı noktada 10 ayrı zabıta ekibi, kent trafiğinin düzeni için yoğun mesai harcıyor.

“EMNİYET VE TRAFİK EKİPLERİNE DESTEK VERİYORUZ”

Alanya, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde tarihinde görülmemiş araç sayısına ev sahipliği yapıyor. Her dönem bayram tatillerinde artan nüfusun etkisiyle oluşan araç yoğunluğu nedeniyle trafikte sorun yaşanmaması için çalıştıklarını söyleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Zabıta Trafik Ekiplerinin yoğun mesai harcadığını belirtti. Başkan Yücel, “Zabıta ekiplerimiz 5 ayrı noktada 10 farklı ekiple görev başındalar. Kent trafiğinin düzenini ve kontrolünü sağlamak için bayramın ilk gününden bu yana gece gündüz mesai harcıyorlar. Emniyet ve trafik ekiplerimize destek sağlıyoruz.” dedi.

“ZABITA EKİPLERİMİZ ÖZENLE ÇALIŞIYOR”

Başkan Yücel, “9 günlük bayram tatilinde artan nüfus ve araç trafiğini kontrol altına alabilmek adına tüm ekiplerimiz özenle çalışıyor. İskele-Rıhtım bölgesini araç trafiğine kapatma kararı bölgedeki trafiği rahatlatma adına etkili oluyor. Bayram tatili boyunca bu uygulamamız zabıta ekiplerimiz tarafından titizlikle sürdürülecek” diye konuştu. Alanya Belediyesi’nin aldığı ’21.00-01.00 saatleri arasında trafiğe kapatılması kararı’ ise vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.