Alanya Belediyesi su kabağı fidesi dağıttı

Alanya Belediyesi su kabağı fidesi dağıttı
Alanya Belediyesi ve Alanya Kent Konseyi’nin iş birliğinde yürütülen “Alanya ve Çevresi Su Kabağı Geliştirme Projesi” kapsamında fide dağıtımı devam ediyor. Bugün Cuma Pazarı’nda gerçekleştirilen fide dağıtımına Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de katılarak vatandaşlara fide dağıttı.

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü serasında üretimi yapılan su kabağı fideleri kentin dört bir yanını süslemeye devam edecek. Cuma Pazarı içerisinde  bugün gerçekleştirilen fide dağıtımında toplam 9.700 adet su kabağı fidesi dağıtımı yapıldı. Fide dağıtımına Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe ve Alanya Belediyesi Meclis Üyesi Serkan Salvur katıldı.

YÜCEL: “HER YIL ARALIKLARLA FİDE DAĞITIYORUZ”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel yaptığı açıklamada, “Su kabağı ve lif kabağı fideleri üretim ve dağıtım organizasyonumuza her yıl devam ediyoruz. Bugün de toplam 9 bin 700 adet su kabağı fidesini vatandaşlarımıza dağıttık. Alanya'mıza özgü fidelerin koruma amaçlı çoğaltılması için çalışmalarımız aralıksız devam edecek.” dedi.

Alanya’nın cadde ve sokaklarını süsleyen su kabağı ve lif kabağı fidelerinin önümüzdeki günlerde de dağıtımına devam edileceği açıklandı.