Alanya Belediyesi'nden Covid-19 mücadelesine dijital destek

Alanya Belediyesi'nden Covid-19 mücadelesine dijital destek
Alanya Belediyesi tüm hizmetlerini dijital ortama taşımaya devam ederken Covid-19 tehlikesini azamiye indirmek adına çalışmalarına hız verdi.

Alanya Belediyesi, hizmetlerin erişilebilirliğini arttırmak adına dijitalizasyon sürecine devam ederken e-devlet entegrasyonu, mobil uygulama, çözüm masası hizmetleri ve e-ödeme hizmetlerini devreye soktu.

YÜCEL: "HİZMETLERE ERİŞEBİLİRLİĞİ ARTTIRIYORUZ"
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel yaptığı açıklamada; "Amacımız vatandaşlarımızın konforunu arttırmakla birlikte belediye kaynaklarının etkin ve efektif kullanılmasını sağlamak. Bir yandan tasarruf yaparken bir yandan da hizmetlerin erişilebilirliğini arttırdığımız dijitalizasyon sürecimize e-devlet entegrasyonu, mobil uygulama, çözüm masası hizmetleri ve e-ödeme ile devam ediyoruz" dedi.

"TÜM BELEDİYE HİZMETLERİNİ EVİNİZE GETİRİYORUZ"
"Belediye hizmetlerimizi evinize getiriyoruz" diyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, özellikle Covid-19 virüsü nedeni ile Sağlık Bakanlığı’nın yapmış olduğu uyarılarda kalabalık alanlarda bulunmama önerisinin önemli olduğunu, bu çerçevede belediye hizmetlerinin internet üzerinden alınmasının hem kolaylık sağladığını hem de sağlık açısından daha doğru bir tercih olacağını belirtti. Başkan Yücel; "Vatandaşlarımız Alanya Belediyesi’ne her türlü şikayet, öneri veya taleplerini 444 82 07 numaralı Çözüm Masası hattından iletebiliyorlar. Bunun yanında vatandaşlarımız, dijitalizasyon sürecinde kazandırdığımız envanterlerle tüm belediye hizmetlerini Belediyemize gelmeden de alabilecekler" dedi.

ALANYA BELEDİYESİ’NİN E-ÖDEME SİSTEMİNDE YENİ OPERASYON ORTAĞI ZİRAAT BANKASI
E-ödeme sisteminde de yeni bir süreç başlatan Alanya Belediyesi, Ziraat Bankası ile varılan anlaşma neticesinde, vatandaşlar hangi bankanın kredi kartı kullanıldığına bakılmaksızın hiçbir ek ücret ödemeden belediye web sitesi ve anlaşmalı bankalardan belediye ödemelerini gerçekleştirebilecek.