AK Partili gençler ve kadınlardan çocuklara sürpriz

AK Partili gençler ve kadınlardan çocuklara sürpriz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün yaptığı açıklama sonrası 0-18 yaş grubu çocuklar, bugün ebeveyn gözetiminde sokağa çıktılar. AK Partili kadın ve gençlerden çocuklara sürpriz geldi.

Korona virüs salgını nedeniyle sokağa çıkmaları kısıtlanan 0-18 yaş grubu, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklama ile ebeveyn gözetiminde artık sokağa çıkabiliyor. Bugün bu kararın sevincini yaşayan, 0-18 yaş aralığındaki çocuklar sokağa çıktılar. Park, bahçe ve sahilleri dolduran minikler, havanın da güzel olması ile gönüllerince eğlendiler. 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Teşkilatı Kadın Kolları ve Gençlik Kolları, güzel bir projeye daha imza atarak, bugün çocukları yalnız bırakmadılar. Kadın Kolları Başkanı Gülay Güvenç ve Gençlik Kolları Başkanı Cemal Yeniacun, yönetimleri ile birlikte sokağa çıkan çocuklara balon, dondurma gibi sürpriz hediyeler dağıttılar. AK Partili isimlerin verdiği hediyelerle oldukça mutlu olan çocuklar, hem sokağa çıkmanın, hem de hediye almanın mutluluğunu bir arada yaşadılar. Çocuklara bir nebze de olsa moral veren AK Partili kadın ve gençlere vatandaşlar da teşekkür ettiler.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir