Ak Parti'de kongre heyecanı! Bakan Çavuşoğlu da katılacak

Ak Parti'de kongre heyecanı! Bakan Çavuşoğlu da katılacak
AK Parti'de kongre süreci başladı. AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı’nın da ise kongre tarihi 19 Eylül olarak tespit edilmesine rağmen Bakan Çavuşoğlu’nun programına göre 1 hafta önce veya sonra yapılacak.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nde (AK Parti)  daha önce Nisan ayında yapılmasına karar verilen  Alanya İlçe kongresi pandemi nedeniyle ertelenmişti. Koronavirüs sebebiyle ertelenen ve Eylül ayında yapılmasına karar verilen Alanya ilçe kongresi 19 Eylül’de yapılacak. Kongre Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun programına göre 12 yada 26 Eylül’de de yapılabilir. 

TOKLU YENİDEN ADAY OLACAK MI?

Ak Parti’de Alanya ve Genel Merkezde çeşitli kademelerde görev yaptıktan sonra 2017’de ilçe başkanı seçilen mimar Mustafa Toklu’nun Eylül ayında yapılacak kongrede yeniden aday olması bekleniyor. Toklu hem Bakan Çavuşoğlu ve il yönetimi ile iyi diyaloğu dikkat çekmekte. Ayrıca AK Parti Genel Başkan yardımcısı Erkan Kandemir’in Alanya’da teşkilat ziyaretinde, yardımcılarına ilçe teşkilat binasının tüm teşkilatlara örnek proje olarak iletilmesi talimatı da Toklu’nun elini bu noktada güçlendirmekte. Yıllarca kiralık dairelerde iktidar partisi olarak hizmet veren ilçe binasını Toklu ve ekibinin yeniden inşa ederek modern bir hale dönüştürmesi ile dikkatleri üzerine çekmişti.  Toklu’nun güven tazeleyeceği Atatürk Spor Salonunda ki kongreye Bakan Çavuşoğlu ile bölge milletvekilleri katılacak.