AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı'ndan AGC’ye ziyaret

AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı'ndan AGC’ye ziyaret
AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve yönetim kurulu üyeleri Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gaye Coşkun ve yönetim kurulunu ziyaret ettiler.

Geçtiğimiz ay genel kurulu gerçekleşen Alanya Gazeteciler Cemiyeti’ne (AGC) yeniden başkan seçilen AGC Başkanı Gaye Coşkun’a tebrik ziyaretleri devam ediyor. Başkan Coşkun ve yeni yönetimi tebrik etmek için Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve yönetimi ziyaret etti.

TOKLU: BASININ KALİTESİ ARTTI
Ziyarette konuşan AK Parti İlçe Başkanı Toklu, AGC’ye yeniden başkan seçilen Coşkun ve yeni yönetimini tebrik etti. Toklu, “Alanya AK Parti İlçe Teşkilatı olarak Alanya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ettik. Kongrenin ardından üyelerin oylarıyla tekrar göreve seçilen Gaye Coşkun başkanımıza bundan sonraki süreçte başarılar dileriz. Bu dönem geçmiş dönemdeki yönetimin ardından tekrar yenilenen yönetimle daha güçlü bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. Özellikle bu süreçte basındaki kalitenin arttırılmasına yönelik attıkları adımlar içinde kendilerine Alanya AK Parti İlçe Teşkilatı olarak teşekkür ediyoruz. Özellikle yapılan yatırımların, Alanya’daki sıkıntıların dile getirilmesi ve yapılan yatırımların halka aktarılması noktasında basın ve yöneticiler arasında ki ilişki çok önemlidir. Biz özellikle Gaye başkanımıza ve ekibine bu noktada yapmış olduğu çalışmalar için teşekkür ederiz. Basının kalitesinin artmasıda bizleri ayrıca mutlu etti. İnşallah bundan sonraki süreçte de basın ve siyasetçi ilişkimizi daha iyi bir şekilde yürüterek vatandaşlara olan hizmetlerin aktarılması noktasında bizde üzerimize düşeni yapacağız.” dedi.

COŞKUN: İŞ BİRLİĞİMİZ DEVAM EDECEK
AGC Başkanı Coşkun ise ziyarete gelen Toklu, ekibine teşekkür etti. Coşkun, yaptığı açıklamada, “Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve Medya İletişim Komisyonuna nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz. Gazeteciler ve siyasetçiler aslında 24 saat birlikte yaşayan insanlar. Çünkü bizim üretim kaynağımız siyasi sahne, onların, eserlerin ürünlerini sunduğu sahada medya. Dolayısıyla bizim iş birliğimiz her alanda daha önce olduğu gibi gazeteciler cemiyeti olarak bundan sonrada sayın Toklu, ekibi ve tüm siyasilerle devam edecektir. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir