3 bin TL emekli Ramazan Bayramı ikramiyesi ne zaman, hangi tarihlerde hesaplara yatacak?

3 bin TL emekli Ramazan Bayramı ikramiyesi ne zaman, hangi tarihlerde hesaplara yatacak?
Her yıl Ramazan ve Kurban Bayramı'nda yapılan ikramiye ödemelerinin tarihleri merak konusu oldu. Ramazan ayında yapılacak olan ödemelerle ilgili tarihler de sorgulanmaya devam ediyor.

Emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklama ile emekliye her bayram öncesi ödenen bayram ikramiyesi için tarihler netleşti. Bu yıl yüzde 50'lik zamla 2 bin TL'den 3 bin TL'ye yükseltilen bayram ikramiyesi için gözler paraların hesaplara yatırılacağı tarihe çevrildi. Bu çerçevede ''Emekli bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek?'' sorusuna yanıt aranmaya başladı.

Her yıl Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde emeklilere ödenen bayram ikramiyesi bu yıl yapılan zam sonrası 2 bin TL'den 3 bin TL'ye yükseltilmişti. Ramazan ayı içerisinde 9 günlük süre geride kalırken emekliler bayram ikramiyesi ödemelerinin ne zaman hesaplara yatacağı sorusuna yanıt aramaya başladı.

3-bin-tl-emekli-ramazan-bayrami-ikramiyesi-ne-zaman-hangi-tarihlerde-hesaplara-yatacak.webp

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklama ile bayram ikramiyelerinin hesaplara yatacağı tarih belli oldu.

2024 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN HESAPLARA YATACAK?

Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde SSK ve Bağ-Kur emeklilerine ödenen 2 bin TL bayram ikramiyesi bu yıl yapılan yüzde 50'lik zam sonrası 3 bin TL'ye yükseltilmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile bayram ikramiyelerinin 2 - 5 Nisan tarihleri arasında hesaplara yatacağını duyurdu.

Alanyamedya.com

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir